Rocker betalkort, upp till 10% cashback

Detta inlägg kommer handla om Rocker betalkort som ger riktigt bra cashback.
Jag har länge uppmuntrat er läsare att använda ett kort med cashback. Jag personligen tycker att det bästa är när du får reda pengar tillbaka. Många kreditkort ger idag bonus/cashback. Många använder flygbolagens kort, vilket kanske inte varit toppenbra under pandemin. Svårt att byta dessa mot resor.
För mig är det viktigt att kortet ger mig pengar tillbaka eftersom jag vill investera dessa på börsen.

Vilka kort har jag haft?

Jag började med Preem på den tiden då de gav 1% i bonus. Då var det ett par aktörer som gav 1%. Sedan kom någon ny regel och då gick det tydligen inte att fortsätta med det och alla sänkte till 0,5%. För lite mer än ett år sedan hittade jag dock Komplett bank och deras kreditkort. De gav 1% på köp i butiker, 2% på internetköp. Alltså ett riktigt bra kort. Begränsningen var dock 2 000 kr i bonus på rullande 12 månader. Inget tak jag kom upp i.
Men vid årsskiftet 2021 så förändrades detta. Då blev det precis som hos Preem 0,5%. Jag bytte då tillbaka till Preem eftersom de ej har någon begränsning på bonusen och E-faktura.

Så 0,5% är det som har gällt senaste tiden. Finns några kort som kan ge lite mer men då är det avgifter på kortet och oftast inte pengar i bonus.
Här kan du läsa mitt inlägg om när Komplett försämrade sina villkor.

Rocker betalkort

Något som skulle kunna vara en nackdel med Preem och andra kreditkort är just att du oftast handlar på kredit. Du får en faktura en månad efteråt som ska betalas. Görs detta snyggt så är det inget problem men skulle du missa en betalning blir det dyrt. Räntan ligger ofta mellan 19-29% på kreditkorten. Dock är det ju så att det går att sätta in pengar på ditt kreditkort så du har tillgodo och slipper betala på kredit, tror dock inte att det är så många som gör så.

Fördelen med Rocker är att deras kort är ett betalkort. Kortet är gratis men du har möjlighet till mer cashback. Skaffar du kortet via min länk så får du direkt 0,5% cashback på varje köp. Sedan gäller det att se till så din partner, dina päron och någon till ”värvas” av dig. Då har du 0,5% extra per person som blir kund via dig. Ända upp till att du får 10% cashback på dina köp.
Din cashback sätts automatiskt in på kortet i början på varje månad.

Begränsningarna är 500 kr cashback i månaden och 6 000 kr per år.

När du klickar på länken så behöver du skrolla ner en bit på sidan och ange ditt mobilnummer för att aktivera din cashback.

Bra ränta på sparkontot

Förutom att de alltså har ett riktigt bra betalkort så går det också att öppna ett sparkonto hos Rocker. Jag vet inte hur det är för er men jag är iaf rätt trött på alla meddelanden från Avanza om sänkt ränta på deras sparkonto. Bästa räntan där är väl ca 0,5% idag.
Rocker däremot erbjuder just nu 0,8%. Inte högst av alla aktörer men väldigt nära. Så för min del kommer en del av sparandet läggas där och mitt primära kort kommer vara Rocker.

Känns riktigt bara att inte använda ett kreditkort längre.
Tror faktiskt att detta kan vara det bästa kortet på marknaden.

500 kr extra insatt på ditt kort

Förutom bra cashback och en bra ränta på sparkontot så får du 500 kr på ditt kort när du uppfyllt några få krav och gjort 3 köp med kortet. Riktigt bra!

Använd min länk för att få 0,5% cashback.

När du klickar på länken så behöver du skrolla ner en bit på sidan och ange ditt mobilnummer för att aktivera din cashback.

Ni får gärna spana in min alldeles egna panelsida, PB Surveys.
Tjäna pengar genom att svara på undersökningar. Det enklaste extraknäcket!

PB Surveys
PB Surveys, min egna panelsidan. Tjäna pengar på panelundersökningar.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Hejsan har du sagt upp dina kreditkort eller låter du de vara ?

Arbetsplanen

Låter som ett bra erbjudande, tänk att få 10% cashback (men då måste man ju ragga 20 pers, men ändå) – det är sjukt bra.
Skaffade nyss Lunar dock, så jag avvaktar detta. 1% sparränta, pre-paidkort.
/Arbetsplanen

pk k

Kan inte riktigt förstå hur de ska kunna ge 10% cashback, var ska de pengarna komma ifrån? Vet inte hur mycket de får in per köp i snitt själva men det är väl inte i närheten av några 10%?

pk k

Så är det säkert, det får gå inom marknadsföringsbudgeten. Själv har jag faktiskt haft kortet sen det släpptes!

pk k

Kollade min historik, första transaktionen är januari 2020 så haft det sen dess.
Kommer inte ihåg hur jag hittade det men sökte på kort utan växlingsavgift och hittade det innan det lanserats så fick skriva upp mig på intresselista, blev sen meddelad direkt när det var öppet för ansökan, då hette det ”bynk” förövrigt.

Slimis

Hej PB?

Har nu skaffat Rocker via din länk. Tyvärr verkar det vara högt tryck på de nya korten just nu så de går endast att beställa de gamla korten för stunden. Men hoppas det fungerar snart så du kan få caschback från mig.

Tack för detta tips.

Mvh Slimis

Arbetsplanen

Beställde Rocker ändå tillslut och hoppas på att få 500 kr efter 3 köp :p Körde på din länk.
/Arbetsplanen

[…] Pappa betalar? som uppmärksammade mig på detta betalkort! Du kan läsa mer om det i hans inlägg här. En stor nackdel med Klarnakortet är att det inte finns någon möjlighet att ta ut pengar, vilket […]

[…] Läs mer om Rocker […]

[…] Inlägget om Rocker, där hittar ni länken […]

[…] Hur du än gör i denna IPO så är deras betalkort ett måste!Läs mer här! […]

[…] var det Rocker som gav alla nya användare 500 kr efter tre köp. Denna gång är det alltså CarPay som ger bort […]

[…] kr – Extrajobb, PB?2 650 kr – Barnbidrag4 000 kr – Enskild firma500 kr – Rocker cashbackTotalt: 56 228 […]

[…] 686 kr – Lön, PB?4 987 kr – Extrajobb, PB?2 650 kr – Barnbidrag500 kr – Rocker cashback800 kr – SweatcoinTotalt: 53 016 […]

[…] 844 kr – Lön, PB?463 kr – Extrajobb, PB?2 650 kr – Barnbidrag500 kr – Rocker cashbackTotalt: 49 945 […]

[…] – Lön, PB?6 998 kr – Överförmyndarnämnden2 650 kr – Barnbidrag500 kr – Rocker cashbackTotalt: 60 290 […]

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x