Få 500 kr på CarPay-kortet

En ny chans för lätta pengar, denna gång kan du få 500 kr på CarPay-kortet. Är ni två där hemma kan det bli 1 000 kr.
det passar riktigt bra att skriva om detta då vi är i Göteborg och CarPay. CarPay är ett kreditkort som ges ut av Volvofinans Bank. De har sitt säte här i Göteborg.

Få 500 kr på CarPay-kortet

Tidigare var det Rocker som gav alla nya användare 500 kr efter tre köp. Denna gång är det alltså CarPay som ger bort 500 kr. Det du behöver att göra är att ansöka om ett kort från deras hemsida, När du sedan fått kortet gör du två valfria köp. Pengarna sätts sedan in på kortet.
Alternativt så laddar du ner deras app och om du beställer kortet där behöver du skriva in ”CARPAY500” som kampanjkod.

Vi beställer ett kort

Jag har redan kortet sedan tidigare så kan inte ta del av erbjudandet. Kommer dock låta frun beställa ett kort så vi kommer åt dessa 500 kr. Är ni två hemma så kan båda ansöka om kortet och då får ni 1 000 kr, helt gratis.

Kortet i sig är helt ok och jag använder det själv när jag tankar. Dock är det inget kort jag använder i det dagliga. Då är Rocker helt klart bäst.

Vad tjänar jag på det?

Jag tjänar inte en krona på detta, förutom det vi får genom att frugan ansöker om kortet. För mig handlar det om att sprida bra erbjudanden till er som läser bloggen. Jag själv älskar erbjudanden som dessa. Ibland kan jag tjäna något på att sprida bra erbjudanden, i detta fall är det bara glädjen i att ni kan fixa 500 kr enkelt och jag hoppas ni lägger dessa pengar på aktier eller fonder.


Så passa på att få 500 kr på CarPay-kortet!

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Ni missade väl inte möjligheten att få 500 kr genom att beställa CarPay-kortet!? […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x