Succé med nya betalkortet

För två veckor sedan skrev jag om betalkortet från Rocker. Ni är väldigt många som använt er av min länk så det är kul att kunna komma med uppskattade tips. Jag har nu uppdaterat sidan med frugans länk så blir väldigt glad om ni som fortfarande inte testat kortet, gör det med min länk.

Eftersom ni är så många som skaffat kortet via bloggen så får jag alltså 10% cashback på varje köp. Det gör att jag ”enbart” behöver handla för 5 000kr för att få maximala 500 kr cashback på en månad. Gränsen är också 6 000 kr per rullande 12 månader (kan vara kalenderår också). Det kan bli lätt att komma upp i så det är bra att frugan också skaffade kortet så vi kan använda hennes kort när jag maxat på mitt.

Detta innebär också att jag troligtvis kommer använda mitt Preemkort i slutet av månaderna om vi lyckats maxa cashbacken på Rockerkortet.

Jag hoppas det kommer någon mer aktör med lika frikostig cashback så jag slipper kreditkortet från Preem. Vill helst använda mig av betalkort.

In och skaffa kortet om ni inte redan gjort det, använder ni länken i mitt inlägg så får du 0,5% cashback direkt och sedan kan du bjuda in nära och kära för att öka din cashback. Klicka på knappen nedan.

Ni som skaffat betalkortet, är ni nöjda?

Helgens bravader

Sommaren lider mot sitt slut och vädret har inte varit så kul senaste tiden. Vi var dock iväg i helgen på Leksands sommarland. Vädret var på topp och det var sista helgen de hade öppet.
Även om det kanske inte var så varmt för oss vuxna att bada så hoppade kidsen i poolerna ett litet tag. Höghöjdsbanan, gocart, och allt annat som finns att göra var riktigt populärt. Söndagen var det dessutom oerhört lite folk i parken, det var skönt. Självklart hade vi husvagnen med oss och fick två sköna kvällar i den.

Leksands sommarland

Nu hoppas vi på att helgerna fortsätter bjuda på fint väder så vi hinner med några turer till med husvagnen innan det är dags för vinterdvalan.

Har du något att se framemot i höst?

Min sida på Facebook

Jag har gjort en sida på Facebook. Om ni går in och gillar sidan så ser du när det kommer ett nytt inlägg i ditt Facebookflöde. Hade blivit riktigt glad om du vill dela den i ditt flöde också!

Du gillar kanske också...

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Läs hela inlägget av Pappa betalar här –> Succé med nya betalkortet […]

[…] Länk till hela inlägget hos Pappa Betalar?: Succé med nya betalkortet […]

Frilansportföljen

Bra jobbat med att få upp den maximala cashbacken så snabbt! Jag använde mig av din länk och hoppas själv kunna arbeta upp min cashback nu 🙂 // Frilans

Malin

Hade ingen aning om att man kunde få cashback från Rocker. Får ta och spana in dem 🙂

Sparpatrullen

Wow! Snyggt jobbat. Hittills väldigt nöjd och inte upplevt några problem.
Körde också via din länk men har enbart kommit upp i 2% än så länge.
Fick även min bonus på 500 kr från Rocker vilket jag inte förväntat mig! Hoppas kunna göra samma sak med sambons betalkort också //Sparpatrullen

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x