Vimla, billigt mobilabonnemang

Jag tjatar rätt så ofta om att sänka de fasta utgifterna. Skrev om det senast igår.
Låga fasta utgifter. Så har jag gjort

Ett mobilabonnemang som jag fick upp ögonen för i våras var Vimla. Dottern hade ett kontantkort men surfen tog alltid slut. 0,5 GB kommer man inte så långt på. Vi tyckte det var dags för ett abonnemang. Vi fyllde ändå på kontantkortet varje månad med 100kr och för det fick vi väldigt lite surf.
Vi jämförde priser på jämförelsesajter och tillslut så landade vi i Vimla av två anledningar. Lagom surf numera ingår 6 GB och samma månadskostnad som innan. Plus möjlighet att få månadskostnaden lägre. Återkommer till det. Ingår också fria samtal och sms. Bra deal. Tror inte jag hittat ett bättre abonnemang på marknaden. En bonus är att surfen sparas också. Det kan vara bra till semestern när vi hänger mycket i stugan.

Vimla, en schysst mobiloperatör

”Vimla startades med en övertygelse om att göra saker annorlunda och vara ett schysst företag, med bra villkor och erbjudanden. Inga luriga asterisker, hala säljare eller lull-lull för att sälja mer. Ingen bullshit liksom. Därför känns det helt rätt att skänka en del av vinsten till välgörenhet. Så att varje gång du ringer, messar och surfar med Vimla gör du världen lite bättre.”
Källa: vimla.se
Sedan jag skrev mitt första inlägg om Vimla, i våras. Har de gjort om sin prisplan. Till det bättre tycker jag.

Dottern har det billigaste alternativet och som studerande går hon på student/55+ prislistan, vilken är den ni ser här ovanför. I det ingår det alltså fria samtal & mess och 6GB surf. För bara 80kr/månaden.
Vadå 80kr/månaden tänker ni!

Ja Vimla har en riktigt bra grej. Det är att alla som har abonnemang hos dem kan tipsa sina vänner och familj. Om någon skaffar ett abonnemang med din tipslänk så får både du och din vän 10kr rabatt på fakturan. Det kallas Vimlavän. Rabatten behåller du så länge din vän fortsätter betala på sitt abonnemang.
Jag fick min första 2 Vimlavänner häromdagen, jippi!

Här är ordinarie prislista vilket också håller sig bra med konkurrenterna:

Kom också ihåg att all surf du inte gör av med sparas till nästa månad.

Vi är supernöjda med Vimla. Inga problem eller strul alls så länge vi varit kund. Vimla går under Telenors nät och det har fungerat bra på alla ställen vi varit på.

Vill du testa tjänsten så gör det gärna via denna länken Vimla.se. Då får både du och jag 10kr i rabatt, varje månad. Annars går du bara själv in på deras hemsida.
Jag tycker detta är ett bra spartips och kände därför att jag vill dela det med er.

På billigamobilabonnemang.se hittar du flera andra billiga mobilabonnemang och kan jämföra priser.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej Nyfiken!
Du har helt rätt, jag tänkte inte på att dottern är student och därför får mer surf.
Ska ändra i inlägget så ordinarie priser också syns. Tack!
Men att det "bara" är 2 GB kanske kan kompenseras med att det går att spara dina gigabyte. gör du inte av med dem så sparas de i ett år.

Mvh PB?

Pappa betalar?

Ja visst är det bra!
Tack, hoppas jag kan hitta några fler.
Mvh PB?

Nyfiken

Fast 6 GB kostar 160 kr per månad om du inte är student eller 55+. Jag var intresserad av deras abonnemang 4 GB för 100 kr/månad men nu finns inte det längre kvar. Så en klar försämring i mitt tycke. Använder Hallon i dagsläget, 4 GB för 99 kr/månad. De har 8 GB för 149 kr/månad. Men hade gärna bytt till Vimla.

Slimis

Helt klart det bästa abonnemanget 🙂 Själv kan jag inte tänka mig någon annan operatör. Lycka till med att finna nya Vimla vänner.

Mvh Slimis

Pappa betalar?

Hej Anonym!
Är medveten om det och tycker inte att det är hela världen att det syns. Är säkert inte så svårt att få reda på vem jag är om man verkligen vill. Har dessutom ett ganska vanligt förnamn så det avslöjar inte allt för mycket.
Mvh PB?

Anonym

Hej!

Vet inte om du vill vara anonym men tänk isf på att man ser ditt förnamn när man går in på länken.

Allt gott!

[…] Vimla går under Telenors nät så det är bra täckning också.Just nu får du 90% rabatt på ett abonnemang de första 3 månaderna hos Vimla. Passa då på att ta ett abonnemang med lite mer surf. Så kan du spara dessa och nedgradera dig när det är dags att betala fullt pris.Vilket abonnemang har du idag och vad betalar du?Vilken operatör och hur mycket surf?Här kan du läsa fler inlägg om just Vimla:Spara pengar med ett billigt mobilabonnemang Snart har hela familjen sitt abonnemang hos Vimla Vimla, billigt mobilabonnemang […]

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x