Bra erbjudande på abonnemang hos Vimla.

Just nu är det kampanj på abonnemang hos Vimla.

Innehåller reklam för Vimla

Varför Vimla?

Mobiltelefon och dess abonnemang är ofta en stor kostnad i våra liv, därför väljer jag mitt abonnemang hos Vimla.
Något som helt klart går att spara pengar på är att inte köpa de senaste telefonerna eller flaggskeppen hos mobiltillverkarna. Jag har landat i att jag inte behöver den senaste eller ”bästa” telefonen. Använder den inte till så avancerade saker. Så för mig fungerar det att köpa en äldre modell eller någon av de billigare varianter alla tillverkare numera har. Jag har idag en telefon som är ca 3 år gammal. Hoppas den håller ett tag till. Den köptes på avbetalning men är avbetald sedan lång tid tillbaka. Frugans telefon gick sönder för ett tag sedan, strax över 3 år gammal. Den nya telefonen betalade vi direkt för att slippa fasta månadsavgifter. En Samsung A80.
Vi har bestämt oss för att inte köpa telefoner på avbetalning längre.
Med det sagt så vill jag pusha lite extra för Vimla. I min mening Sveriges bästa mobilabonnemang.
Det började med att vi lät dottern testa det. Efter det har jag, frun och sonen även ett abonnemang hos Vimla.
 
För barnen så kostar det 90kr per månad och de får 6 GB surf varje månad. Det räcker gott och väl för mina kids. Vimla brukar dessutom vara schyssta och bjuda på en del surf lite då och då. Men det absolut bästa är helt klart att den surf du inte använder sparas.
För oss vuxna i familjen kostar det också 90kr per månad och då ingår 3GB surf. Det kan var lite på gränsen men det fungerar för oss. Jag själv har 41 GB sparad surf. Frugan har 100 GB eftersom hon tog ett abonnemang med mer surf hennes första 3 månader (halva priset deal).
Skulle det vara så att ni använder mer än 3 GB så går det att ta en månad med 50 GB och direkt efter det nedgradera sig. Så kan ni leva på dessa GB i många månader framöver.

Vad kostar Vimla?

Ni kanske undrar varför jag skrev att det kostar 90kr för det billigaste abonnemanget!?
Det är för att Vimla har en unik grej de kör med. För varje familjemedlem eller vän du tipsar om (och som då blir kund) så får du och din vän 10kr rabatt på abonnemanget. Superbra deal.
Så det går faktiskt att ringa gratis med Vimla om du lyckas tipsa tillräckligt många.
Jag hade innan bytet till Vimla ett abonnemang hos Tele2. Där ser jag att det idag skulle kosta mig 219kr för deras billigaste variant. Samma mängd surf men mer än dubbel så dyrt. Sjukt att det kan skilja så mycket i pris hos olika operatörer när det är i princip exakt samma tjänst som levereras.
I dagsläget betalar vi 180kr för två ”under 18 abonnemang” och 2 ”ordinarie abonnemang”.
Jag betalar alltså en mindre summa för alla 4 abonnemang hos Vimla än vad vi hade gjort för bara ett abonnemang hos Tele2.
Även utan tipsrabatten är det galet stor skillnad.
Så mitt tips till dig är att spana in Vimla. Gärna genom min länk, så får vi  båda 10kr rabatt, varje månad. Eller så går du själv in på deras hemsida och kikar. Jag tror inte du kommer ångra dig.

Vimla går under Telenors nät så det är bra täckning också.
Just nu får du 90% rabatt på ett abonnemang de första 3 månaderna hos Vimla. Passa då på att ta ett abonnemang med lite mer surf. Så kan du spara dessa och nedgradera dig när det är dags att betala fullt pris.
Vilket abonnemang har du idag och vad betalar du?
Vilken operatör och hur mycket surf?
Här kan du läsa fler inlägg om just Vimla:

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej!
Då förstår jag, inget bredband hemma. Det skulle aldrig gå. Om man inte har obegränsad surf såklart 🙂

Vi betalar ca 400 för bredband hemma och våra mobilabonnemang. Men då har vi inte samma behov som ni så det är därför svårt för oss att jämföra sig med varandra.

Vi vill inte ha och behöver inte senaste mobilerna. Frun köpte nyligen en ny samsung för ca 5 000kr. Kontant. A80. Det blir billigare och den funkar kanon. Med Vimla blir det ett snitt på under 300kr i månaden. Det funkar bra för oss idag.

Vill man maxa surf verkar det helt klart finnas bättre alternativ än Vimla. Vill man minimera månadskostnad och klarar sig med mindre surf, då verkar Vimla fortfarande vara bäst.

Skönt att ni hittat ett abonnemang som funkar bra för er!

Mvh PB?

Tole

Vi betalar totalt 1.179kr månaden. Men då har vi fem accespunkter med fri surf. Det är ett gammalt Tele2 abonnemang med fri surf och tre extra datakort för 519kr. Extra datakorten används i en 4g router och två paddor. Vi har dessutom ett gammalt bredbandsabonnemang 4g från tele2 med fri surf för 220kr. Sedan har vi ett comviq student 40gb för 254,kr o ett comviq senior 16gb för 195kr. Ungarna har varsitt bredband för att gamingen är känslig för framförallt ping. Kan tipsa om att Tre just nu har ett bra pris på en iPhone 12 mini med fri surf, bundet i två år för endast 500kr månaden. Det ger i det närmaste telefonen gratis där.

Tole

”Hur surfar man för att göra av med upp till 40gb på en månad?”
Lätt som en plätt. Vänta tills ungarna blir tonåringar. Bosätt dig sedan där det inte finns fiber och så långt från telestation att ADSL bara ger ca 2mbit. Om sedan några gillar Netflix och någon gillar gaming så går datamängden snabbt upp. 😉

Pappa betalar?

Hej Tole!
Som jag skriver så har jag hittat det som pass mig och min familj bäst.
Vi använder inte så mycket surf. Bara på somrarna och tills dess har vi hunnit spara en massa surf.

Hur surfar man för att göra av med upp till 40gb på en månad?

För oss skulle ett familjeabonemang kosta mer än dubbelt så mycket som hos vimla.
Vad betalar ni idag för era mobilabonnemang?

Som med allt annat så är det olika tjänster som passar bra för olika personer. Vi som inte gör av med så mycket surf. För oss är Vimla superbra. För 180kr i månaden har vi 4 st abonnemang. Riktigt bra pris. Då har jag såklart lyckats värva några "Vimlavänner".

Är väl egentligen bara om man vill ha obegränsad surf som Tele2 kan bli billigare, eftersom Vimla inte har ett sådana abonnemang.

Mvh PB?

Tole

Håller inte med riktigt om att det är så billigt. Kanske vid små surfmängder, men vi som förbrukar betydligt mer så blir det dyrt. Ska du ha över 20-40 gb så ligger Comviq betydligt bättre till i pris, och för obegränsad surfmängd så blir Tele2 eller Telenor billigare. Dessa har dessutom familjerabatt så det blir billigare per styck ju fler man är. Vår familj förbrukat minst 200gb i månaden gemensamt

Pappa betalar?

Hej Slimis!

Så är det verkligen. Ja det hoppas jag också. Gratis telefon är en riktigt fin förmån.

Trevlig söndag!

Mvh PB?

Slimis

Hej PB?

Du har så rätt. Har man en gång testat Vimla vill man aldrig byta igen 😀 Hoppas du får ihop vänner så du kan ringa gratis en vacker dag. Att ha gratis telefoni över tid är en fantastisk förmån.

Önskar dig en trevlig Lördag kväll.

Mvh Slimis

Slimis

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

[…] inlägg jag skrivit om Vimla:Bra erbjudande på abonnemang hos Vimla (2020-11-14)Kom ihåg att se över ditt mobilabonnemang (2020-06-18)Snart har hela familjen sitt abonnemang hos […]

[…] inlägg jag skrivit om Vimla:Bra erbjudande på abonnemang hos Vimla (2020-11-14)Kom ihåg att se över ditt mobilabonnemang (2020-06-18)Snart har hela familjen sitt abonnemang hos […]

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x