Kom ihåg att se över ditt mobilabonnemang

Mobilabonnemang 

Innehåller reklam för Vimla
Mobiltelefon och dess abonnemang är ofta en stor kostnad i våra liv. Jag själv var ganska het på att att byta mobiltelefon vartannat år när bindningstiden var förbi. Samsungs flaggskepp skulle det dessutom vara. Vill inte kolla på hur mycket pengar detta har kostat mig. 
Idag sitter jag med en fin och dyr telefon. Dock är bindningstiden klar för längesedan och telefonen fungerar faktiskt fortfarande bra. Jag funderar dock på ett batteribyte (det är det enda som försämrats), då kan jag ha telefonen ett bra tag till. Just nu har faktiskt alla i familjen varsin telefon men ingen är på avbetalning. Så ska vi fortsätta ha det även i framtiden. 
Men det jag vill pusha lite extra för idag är Vimla. I min mening Sveriges bästa mobilabonnemang.
Det började med att vi lät dottern testa det för ca två år sedan. Efter det har jag, frun och sonen även ett abonnemang hos Vimla.

För barnen så kostar det 90kr per månad och de får 6 GB surf varje månad. Det räcker gott och väl för mina kids. Vimla brukar dessutom vara schyssta och bjuda på en del surf lite då och då. Men det absolut bästa är helt klart att den surf du inte använder sparas. 
För oss vuxna i familjen kostar det 90kr per månad och då ingår 3GB surf. Det kan var lite på gränsen men det fungerar för oss. Jag själv har 61 GB sparad surf eftersom jag tog ett abonnemang med mer surf mina första 3 månader (halva priset deal). Dessa har jag alltså inte surfat upp än. 
Skulle det vara så att ni använder mer än 3 GB så går det att ta en månad med 100 GB och direkt efter det nedgradera sig. Så kan ni leva på dessa GB i många månader framöver. 
Här har du prislistan:
Ni kanske undrar varför jag skrev att det kostar 90kr för det billigaste abonnemanget!?
Det är för att Vimla har en unik grej de kör med. För varje familjemedlem eller vän du tipsar om (och som då blir kund) så får du och din vän 10kr rabatt på abonnemanget. Superbra deal.
Så det går faktiskt att ringa gratis med Vimla om du lyckas tipsa tillräckligt många.
Jag hade innan bytet till Vimla ett abonnemang hos Tele2. Där ser jag att det idag skulle kosta mig 199kr för deras billigaste variant. Då får jag dessutom bara 2GB surf. Här är det halva priset och mer surf.
I dagsläget betalar vi 200kr för två under 18 abonnemang och 2 ordinareabonnemang.
Jag betalar alltså samma peng för 4 abonnemang hos Vimla som jag gjorde för bara mitt abonnemang hos Tele2. Då med 2 GB surf. 
Även utan tipsrabatten är det galet stor skillnad. 
Så mitt tips till dig är att spana in Vimla. Gärna genom min länk, så får vi  båda 10kr rabatt, varje månad. Eller så går du själv in på deras hemsida och kikar. Jag tror inte du kommer ångra dig.

Vimla går under Telenors nät så det är bra täckning också.
Hela sommaren har Vimla dessutom halva priset de första 3 månaderna. Passa då på att ta ett abonnemang med lite mer surf. Så kan du spara dessa och nedgradera dig när det är dags att betala fullt pris.
Vilket abonnemang har du idag och vad betalar du?
Vilken operatör och hur mycket surf?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Jag har hört så mycket negativt om tre förut och det fungerade inte bra där jag bodde förut. Men det var också många år sedan så kanske har det blivit bättre täckning nu.
69kr i månaden var ett bra pris. Hur mycket höjde de till?
Kan inte tänka mig att de ligger under 90kr per månad. Men kanske att du behöver mer än 3 GB per månad?

Mvh PB?

The Dividend Story

Fint tips! Vi kör Tre idag, vi fick mycket surf (vet inte exakt hur mycket) för 69 kr i månaden med gratis samtal etc. Vi "hotade" med att byta operatör och då fick vi något specialpris som vi haft i ett antal år, dock höjdes det något nyligen då Tre sa att det priset är för bra… Så kanske ska spana in Vimla 🙂

Trevlig midsommar!

[…] inlägg jag skrivit om Vimla:Bra erbjudande på abonnemang hos Vimla (2020-11-14)Kom ihåg att se över ditt mobilabonnemang (2020-06-18)Snart har hela familjen sitt abonnemang hos Vimla […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x