Ledig helg?

Lediga helger?

Jag går bara till jobbet på vardagar. Betyder det att jag är ledig på helgerna?
Återkommer till det längst ner i inlägget.

Panelundersökningar

Lördag morgon vaknade jag före resten av familjen. Satte mig i vardagsrummet med en kopp kaffe och surfplattan. Passade på att göra en del paneler när alla andra ändå låg och sov. Lite extrapengar en tidig lördagsmorgon är ju inte helt fel.
Det var så många undersökningar just nu så jag hann inte göra alla. Det var över 20st i OpinionAPP. Jag hann knappt göra hälften innan grabben vaknade. 
Är ni sugna på att testa panelundersökningar så tror jag att den bästa samlade listan med paneler finns på min blogg. 

Även nu på söndag morgon gjorde jag ett gäng paneler så denna helg har gett ett par kronor. 
Det som är bra är att jag själv väljer när och var jag vill göra detta. Vill jag inte göra några undersökningar så behöver jag inte. Allt är på mina villkor.

Poolspel

Resten av lördagen gick åt att titta på när grabben spelade sitt första poolspel i innebandy.
Jag älskar dessa dagar som är knutna till idrottsevenemang. Det är så galet kul och jag minns när jag själv var liten och var med och spelade. Så underbart att kunna ge det till sina barn också.
Sen kan det vara lite långtråkigt för oss som tittar på mellan matcherna
. Andras barn som man inte har någon anknytning till är ju ingen höjdare att titta på. Haha.
Självklart hade vi med oss lunch som vi åt där. Man får inte vara dum.

Mysig lördagskväll?

Ja tanken var sedan att det skulle bli en mysig kväll i soffan för oss alla 4 men Mamma betalar? somnade i soffan innan 20.00 (hon ska inte dricka ett glas Prosecco). Grabben var helt slut efter all innebandy och ville självmant lägga sig 21. Dottern är för det mesta kvällstrött så även hon gick och la sig. 
Jag drog igång serien Lethal weapon som jag tycker är helt okej, knäckte en Sofiero och myste i soffan. Mamma betalar? vaknade till lite i soffan och jag tror hon tittade lite hon ocks
å, halvsovandes.
Någon som känner igen sig?

Tvätt 

Med 2 vuxna och 2 barn i famliljen så blir det oerhört mycket tvätt. Jag tycker vi nyss tvättade men ändå är tvättkorgen mer än överfull. Så söndagen går åt att köra minst sex maskiner.
Men först fick jag en härlig farsdagfrukost med en massa gott.

FIFA

Måste nog se till att köpa EA Sports till portföljen. Jag och grabben blev själva hemma på söndagen så förutom tvätten så spelar vi FIFA som galningar. Det är så otroligt roligt. Blir en del timmars spelande idag.
Det positiva med att har fullt upp under helgerna är ju att det inte går åt så mycket pengar.

Men åter till frågan som jag började inlägget med!?

”Jag går bara till jobbet på vardagar. Betyder det att jag är ledig på helgerna?”
Jag skulle svara både jag och nej.
Först måste vi alla fundera på vad det betyder att vara ledig?
Är det att inte göra något?
Då skulle jag säga att jag är ledig ytterst sällan.
Är det att själv kunna välja vad du ska göra?
Då är jag inte heller ledig så mycket. Det beror inte bara på att jag har barn som ska för göra saker de gillar. Där tänker jag också att det handlar om t.ex tvätten. Inte tusan är det något jag skulle välja att göra med jag gör det för att jag har tid just nu.
För mig är att vara ledig att dels kunna göra saker i ett lagom tempo. Inte behöva stressa. Att vara tillsammans med min familj, om dett är på ett poolspel i en innebandy hall eller hemma. Det spelar inte så stor roll egentligen. Att alla i familjen får möjlighet att göra saker de tycker är kul. 
Att bara chilla och spela Fifa med grabben det är verkligen ledighet och skönt ett tag. Hade vi gjort det jämt hade det inte varit så kul. 
Vi har gjort en del saker som vi varit tvugna att göra, tvätta hör till livet och sådant som måste göras. Men det är ganska skönt att strosa runt med lite tvätt och göra andra saker mellan maskinerna. T.ex att spela Fifa.
Panelundersökningar ser jag som jobb men jag tycker de är lite kul ibland och det är smidigt att sitta i soffan med plattan och svara lite när möjligheten finns.
Poolspel med barnen skulle jag kunna lägga varje ledig helg på och för mig är det att vara ledig.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x