Stänger ner blogg och Twitter i helgen

Paus för att njuta av nuet

För tredje gången detta året väljer jag att inte kolla blogg eller Twitter.
Alltså en blogg och Twitterfri helg. Det är väldigt skönt. Jag tycker det är skönt att göra så några gånger per år. Egentligen tycker jag att Twitter och bloggen är kul, men det tar av min tid från familjen. Därför är det skönt att pausa ibland.
Jag rekommenderar er verkligen att ta en ”minipaus” från något ibland.
Det gör också att jag uppskattar min blogg, andra bloggar och Twitter mer när jag väl är tillbaka.

Helgen kommer bjuda på lite snabbt styrelsearbete i huvudstaden. Efter det ansluter Mamma betalar? till Sthlm. Då blir det god mat och partaj med vänner som avslutas med en hotellnatt. Var längesedan jag och frun gjorde något utan barnen. Det ska bli bra väder i helgen så kommer säkert hänga en del utomhus och fortsätta med lite rensning av prylar vi inte använder. Kommer alltså bli en toppenhelg.

I nästa vecka hoppas jag börsen lugnat sig. Men det enda jag egentligen vet är att jag inte har en susning om hur den närmsta tiden kommer vara. Så jag fortsätter som tidigare. Att bara ta det lugnt och köpa lite aktier varje månad.

Njut av helgen så hörs vi igen på måndag!

 

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej Slimis!
Det var en bra helg. Hoppas ni också hade det bra!
Mvh PB?

Pappa betalar?

Hej IGMR!
Det var en bra helg. Skönt att lägga mobil och dator åt sidan ibland.
Hoppas ni också hade en skön helg!
Mvh PB?

Slimis

Ha en trevlig helg 🙂

Mvh Slimis

IGMR

Livet händer här och nu så du gör helt rätt. Njut i helgen!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x