Nu känns det faktiskt bra!

Snuset är inte en del av mitt liv längre!

Jag hoppas ni läste mitt inlägg om att jag slutat snusa!

Nu ska en av mina laster bort!

Jag skrev inlägget den 5/7 men det blev först lördag den 7/7 som jag tog sista snusen.
Och det det har varit riktigt tungt. Jag visste att det inte skulle bli lätt, och det var det verkligen inte.
Huvudvärken började redan på söndagen och växte och höll i sig ända in på torsdagen. En grinig Pappa har gått runt här hemma och varit kort mot fru och barn, men på torsdag eftermiddag började iaf vändningen och skallen började sakta men säker bli bättre. I fredags skulle jag nog säga att huvudvärken var borta.
Suget det kommer och går. Som tur är har jag inte umgåtts med några snusare förrns nu i helgen. Det var då jag såg en livs levande snusdosa sedan jag slutat. Det kändes ända in i läppen men jag tycker inte att det var några problem att motstå. Jag vill verkligen sluta och motivationen är på topp.
Jag drack till och med några öl under helgen och hade tillgång till snus utan att fuska. Det är ju fantastiskt.

Jag tror bannemej att jag lyckats!

Helgen och värmen är ju helt otrolig

Helgen har spenderats med familjen i stugan. Värmen gör att man inte orkar göra något vettigt. Undrar om den sommar kommer erbjuda några svala dagar så fixprojekten kan få bockas av på listan. I 30 grader vägrar jag jobba med tunga arbeten. Då blir det bara slappande och lättare .
V drar till Leksands sommarland i veckan. Hittade billig stuga i Tällberg camping. Hade tur med så kort varsel att det fanns en stuga ledig. Eventuellt blir det 2 dagar på sommarlandet, beroende på hur vi känner efter första dagen. Är det mycket vi inte hunnit med då tar vi en dag till. Vi bokade en stuga i Rättvik också. Så det blir även en natt där. Hänga i Rättvik är alltid mysigt.
Stugan i Tällberg gick bara på 600kr, likaså den i Rättvik. Skulle vi checkat in på Sommarlandets camping då hade det inte räckt med 1500kr per natt.
Galet!!
I denna värmen känns ett Vattenland som den perfekta sommaraktiviteten. Gäller bara att smörja in sig själv och barnen ordentligt och dricka litervis med vatten.
Vad har ni för planer i veckan?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej Slimis!
Jag är supernöjd. Har gått bättre än jag trodde. Första tiden var tung. Nu är det lugnt. Kommer ett sug ibland men det går lätt att tänka på annat. Hoppas det håller i sig.

Sommarlandet var toppen. Vi är supernöjd. Kommer ett inlägg om upplevelsen och den ekonomiska delen av resan när vi landat hemma.

Friska pengar in är aldrig fel. Men visst är det både skönare och roligare att vara ledig.
Mvh PB?

Slimis

Hej Pappa betalar?

Härligt att det går bra med dina nya vanor 🙂 Hoppas Leksand sommarland blev kul. Själv var jag där sist förra året och det är helt klart värt pengarna. Här blir det att jobba hela veckan. Roligare kunde man haft men 50 timmar natt ger ett litet tillskott till kassan iallafall.

Hade fint 🙂

Mvh Slimis

Pappa betalar?

Se svar nedan.

Pappa betalar?

Hej Vår ekonomiska resa!
Hej kul att du läser bloggen och äntligen lämnar en kommentar. Fortsätt gärna med det 😀
Jag är verkligen superstolt över att jag lyckats så bra med att sluta.

Ha en fin sommar du med. Hoppas du har semester också!

Ska spana in din blogg också!
Mvh Pappa Betalar?

Vår ekonomiska resa

Hej! Har läst din blogg ett tag, men aldrig kommenterat tidigare. Vill ändå bara säga bra jobbet med snuset! Häng i detta nu! 🙂 Bra för både hälsan och ekonomin!

Ha en skön semester! Ser framemot fler bra inlägg!

Mvh http://varekonomiskaresa.blogspot.com

Pappa betalar?

Hej Myntaren!
Jo det ska visst vara lätt att lägga på sig några kilon när man slutar med nikotin. Jag ska hålla koll på vågen så jag inte hamnar där.
Tack för kommentaren.
/PB?

myntaren

Bra gjort pappan, det är helt onödigt med nikotin. Se bara till att du inte ersätter snuset med något annat, en del lägger ju på lite hull när de börjar äta sötsaker istället

MVH

Pappa betalar?

Hej Casette!
Ja jag är riktigt stolt över mig själv. Längtar också till lönen kommer så jag för lägg alite pengar på nöjeskontot och några extra kronor på aktier. Då kommer det kännas extra skönt att snuskostnaden är borta 🙂

Mvh PB?

Casette

Starkt jobbat med att kicka av dig nikotinet! Imponerande också att du stod emot trots öldrickande. Det är alldeles för enkelt att fuska med lite alkohol innanför västen! 🙂

Ha en härlig semester med familjen!

Mvh

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x