Pokémon GO på påsklovet

Här njuter vi av påsklov. Det har varit kalasväder ute, lite kallt men solen värmer riktigt skönt 😎
Idag är det sämre väder, men det är helt okej. Barnen ska klippa sig snart och sedan iväg och leka med kompisar.

Eftersom vädret hittills varit så bra, har vi passat på att vara ute så mycket det går. Fick ett tips på bloggen om Pokémon GO för ett tag sedan. Vi har spelat tidigare men tyckt det varit jobbigt under vintern för fingrarna (köldskador på fingrarna är ju ingen höjdare). Nu har vi kört som galningar. Pokémon har lite uppdrag som går att försöka klara av under lovet. Smart av dem. Tittar man på Nintendos börskurs så har den faktiskt gått riktigt bra de senaste åren. Den är inte uppe på ATH som var under 2007. Jag vill inte sia om kursen eller vad som gjort att den gått bra på senare tid. Vet inte ens om Pokémon GO är lönsamt eller om det är en liten del av Nintendo. Niantic som gör appen ska säker ha sin del av kakan.

Hur som, trevligt spel som barnen gillar. Vi kör på under lovet. Tycker att det är fantastiskt med ett spel som faktiskt får människor att röra på sig och inte bara sitta i en soffa, tummen upp på det. Att det inte behöver kosta en krona är också riktigt bra. Dessutom är det ingen reklam som poppar upp här och var.

En liten spaning är att det är oerhört många i åldrarna 40-65 som spelar. Efter det kommer små barn.

Har ni barn eller vill ni bara ut och röra på er, då är mitt spartips: Pokémon Go! 

Spelar ni Pokémon Go?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Det är rätt roligt när vädret är ok. Och perfekt att få ut barnen med 🙂

Slimis

Testade lite pokemon Go förut och det var ganska kul en period. Men sen blev det slutspelat av någon anledning. Nuförtiden finns inte tiden till något liknande spel. Men jag håller med om att spelet kan vara värt att testa 🙂

Mvh Slimis

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x