Kreditkortsbonus. Cashback.

Bonus på kortet. Alltså cashback.
Det finns så många olika kreditkort där ute men de två som jag gillar bäst är det från Komplett Bank och det från Preem.

Det jag gillar är att det är reda pengar som sätts in på kortet.
Dock har jag landat i att jag faktiskt hellre använder ett debitkort.
Jag gillar Revolut väldigt mycket och har använt deras kort i några månader nu. Upplever att jag har lättare att inte göra onödiga köp när jag ser hur mycket/lite jag har kvar på kortet. Kreditkort har gjort att jag vid vissa tillfällen bara kört på för att det, ska betalas senare.

Men jag vill såklart inte missa en chans att få cashback som kreditkorten ger.
Jag har tidigare skrivit om hur jag kunde sätta in pengar på mitt kreditkort från Komplett och sedan hämta pengar från det kreditkortet till mitt revolutkort. Detta gav alltså 2% i bonus på komplettkortet. Tyvärr försvann denna möjlighet ganska snabbt.

Jag har hjälpt min syster att växla lite större summor pengar via Revolut då de inte tar någon växlingsavgift. Nyligen så använde jag mig av Preemkortet för att fylla på kortet hos Revolut och insåg att jag fick en riktigt hög kreditkortsbonus.
Det visar sig att jag kan fylla på Revolut via Preem och plocka ut 0,5% bonus på den överföringen.

Så numera sätter jag in den summa jag vill ha på Revolut till Preem och sedan hämtar jag pengarna därifrån. Jag kan altså få fördelarna med caschback, men åtnjuta alla fördelar och kollen som jag får med mitt kort och appen från Revolut.

Jag gillar det och hoppas inte att Preem tar bort detta.

För er som inte vet så går det ju också att sätta in pengar på kreditkortet och på det sättet använda det som ett debitkort. Dock är det lite meckigare att ha koll på saldo, iaf jämfört med Revolut.

Vilket kreditkort använder du?
Eller gör du som jag och fyller ditt Revolutkort med hjälp av kreditkortet?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Fick 419kr i bonus idag från Preem. Så det fungerar strålande att få bonus på överföringar till Revolut.

Pappa betalar?

Hej!
Okej, jag har ännu fått brevet hem med bonusen. Men kan inte se någon återbetalning. Hoppas det fungerar. Hojtar till om det inte skulle göra det.

Mvh PB?

Pappa betalar?

Hej Badilicious!
Jag tycker att Revolut är ett bra kort, hoppas du också blir nöjd.

Aha, så det fungerar alltså att få bonus från Sas också. Härligt!

Mvh PB?

Samhällsmedborgaren

Jag gjorde så med preemkortet i jan-feb, men sedan slutade det fungera. Bonusen blev inlagd som -bonus, dvs som återköp. Är du säker på att du fått bonus på insättning till revolut så kanske man skall prova igen..

Badilicious

Hej, tack fö en härlig blogg. Jag är på G med att införskaffa Revolut men har hört från vänner att de lyckats med deras SAS MC kort 😉

Pappa betalar?

Hej!
Kul att du är tillbaka och skriver igen!

Tycker Revolut är riktigt bra. Du får testa om det går att hämta pengar från SAS till Revolut, har du tur får du bonus på det.

Ja det är verkligen lättare att hålla sig med debitkort.

Mvh PB?

The Dividend Story

Hej!

Tack för bra tips! Har Revolut men använder det inte, signade upp mig för att få någon bonus bara men kanske borde spana in det igen. Nu kör jag på SAS Eurobonus Mastercard, jag gillar att man kan samla lite poäng till framtida resor.

I övrigt delar jag din syn när det gäller debetkort, är betydligt lättare att hålla sig från köp då tycker jag 🙂

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x