Spartips på vitaminer, kan behövas i höstmörkret

Hösten kommer med mörkret

.
Ja så är det tyvärr.
Vi har haft en fantastisk sommar men den är slut sedan en tid tillbaka. Det betyder att hösten nu är här och det börjar märkas utomhus och kännas inombords.
Under sommaren får vi så otroligt mycket energi av solen och att vi är ute nästan hela tiden.
När hösten kommer, då kommer mörkret och med den att vi är inne mer. 
På ett sätt tycker jag att det är mysigt. Vi tänder ljus hemma och myser med någon varm dryck.
Eller som igår, en massa ljus tända och vi plockar fram det goda ni ser till höger.
Men att vi får mindre solljus kan göra oss tröttare och segare. 
Vi bestämde oss för att testa att stoppa i oss vitaminer. Det ska ju vara bra sägs det.
Vi hittade då en hemsida som kunde hjälpa oss med det och till ett bra ”prova på” pris.

dinVitamin

dinVitamin är ett varumärke inom inkClub-koncernen. dinVitamin.se brinner för det här med kosttillskott och tycker att alla är värda att ge sin kropp det där lilla extra för ett piggare liv. Det gör även skidskytten Magdalena Forsberg. Magdalena tycker att det viktigaste är att produkterna håller hög kvalité och att tillverkningen är svensk. Det tycker dinVitamin också!
Det som gör dinVitamin unikt är att du får fyra olika kosttillskott paketerade i en dagspåse, du får 30 påsar hemskickade varje månad i en smidig prenumeration. För att få fram vilka fyra olika kosttillskott som passar just dig så kan du antingen göra deras test, köpa ett färdigt paket som passar din livsstil eller så väljer du helt själv.
Första månaden så betalar du endast 49 kr, det tillkommer inga fraktavgifter eller övriga kostnader. Fortsättningsvis så kostar paketet 199 kr per månad. Du väljer själv hur länge du vill fortsätta och du kan enkelt ändra innehåll i din prenumeration. Den ryms i brevinkast och brevlåda så du får vitaminerna levererade till dörren.

Vi testade tjänsten

Vi började med att göra deras test. Vi svarade på några frågor och fick ett förslag på 4 tabletter. Jag gjorde någon ändringar själv men förslaget var egentligen bra. Fyra tabletter gånger 30 är totalt 120 st. Då tycker jag att 49kr är ett riktigt bra pris. 
De levererades i små påsar, supersmidigt och enkelt att ta fram varje morgon. Bara öppna påsen och svälja ner pillren med vatten. 
Jag hade oturen att två av dessa 30 påsar var trasiga med mosade piller.
Jag hörde av mig till dinVitamin, de var inte så snabba på att svara men efter nästan en vecka fick jag svar och de skickade nya påsar till mig. Jag hade förväntat mig 2 nya, kanske att de kunde slänga med några extra för att vara schyssta. De skickade 30 nya påsar. Snacka om bra service. 

Kommer vi fortsätta med tjänsten?

Nej det kommer vi inte och det beror på att det ordinarie priset på 199kr i månaden är lite väl mycket. Då köper jag hellre produkterna billigare på apoteket och fixar med det själv. Kan också tycka att det är lite mycket med 4 piller varje morgon. Om det skulle gå att välja färre piller ex 2 st och de lyckas pressa ner priset en del då kan jag tänka mig att abonnera igen.
Men för 49kr en månad är det helt klart värt det!
Det bör ni alla testa!
Det var enkelt att säga upp prenumerationen deras hemsida, det gjordes genom att logga in och klicka några klick på ”min sida”.

Jag har inte fått betalt för att skriva inlägget. 

Jag skriver detta för att vi tycker de har ett bra erbjudande som är värt att testa och vill därför dela den med er andra. Dock tycker vi bara prova på priset är en bra deal. 

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Helt rätt sätt att hitta bästa priset på en produkt. Finns oftast många kronor att spara.
Vet inte hur många tabletter du fick för 94 kr men nog kan ändå dinVitamin och deras prova på erbjudande vara prisvärt.
Tack för din kommentar.
Mvh PB?

Ecorren

Skrev nyss inlägg på temat

Pappa betalar?

Hej Slimis!
Ja första månaden är toppen.
Vi sa upp prenumerationen direkt när första leveransen landat i brevlådan. Det var superenkelt att göra från deras hemsida.
Mvh PB?

Slimis

Intressant tjänst. Första månaden var verkligen prisvärd. Är det svårt att säga upp tjänsten om man inte vill fortsätta med sitt abonnemang?

Mvh Slimis

Pappa betalar?

Hej KTM!
Då ska du testa detta. De kommer i smidiga dagspåsar. Sjukt smidigt!

Läste inlägget. Lite för avancerat för mig. Då är piller betydligt smidigare!
Tack för din kommentar.
Mvh PB?

kronantillmiljonen.se

Jag är så sjukt dålig på att äta vitaminer. Har dock börjat med Chlorella och Spirulina. Ger en rejäl boost tycker jag 😀
https://www.kronantillmiljonen.se/mina-tips/tips-oka-dina-chanser-att-vara-frisk-spirulina-chlorella/

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x