Bilen och portföljförändringar

Som jag skrivit tidigare så är bilen en tung kostnad men något vi ändå prioriterar och tycker är viktigt får vårt välmående. Det underlättar faktiskt väldigt mycket med bil.

Men nu var det dags för en tråkig kostnad. Nya sommardäck. Jag vill inte köpa de billigaste, tror de är billiga av en anledning. Vill ha minst B-märkning på rullmotstånd och våtgreppsprestanda.
Hittade som tur var påskrea hos Euromaster. Så nu är jag 6 140kr fattigare. Tyvärr så hade vi bara knappa 5 000kr på bilkontot så får betala över 1 000 lappen från lönen. Kanske måste höja inbetalningarna till bilkontot lite. Avvaktar ett tag och ser hur det artar sig.

Har gjort lite förändringar i portföljerna också.
Investmentbolagen och Kopparbergs har flyttat från Lekportföljen till Behåll!portföljen (bytt namn på Utdelningsportföljen). Har också sålt det lilla innehav jag hade i Hemfosa, stamaktien och preffen. Det var så litet innehav och jag har bestämt mig för att satsa lite mer på Investmentbolag. Puttade in Latour, och Kinnevik. Latour är nytt för mig. Har ägt Kinnevik tidigare och vet inte riktigt varför jag sålde dem. Gillar deras innehav. Kika in ”nya” portföljen!

Kommer satsa lite mer på investmentbolag just nu. 
Tipsar återigen om hemsidan Ibindex som är superbra om du vill kika mer eller hålla kolla på Sveriges alla investmentbolag.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x