Vinst på skraplotten Whossa

En vinst på skraplotten även för mig. Ja alltså den där gratisappen där du får skrapa lotter.
I februari laddade jag ner appen och har skrapat en faslig massa lotter. Men nu har det givit lön för mödan.
Här kan du läsa vad jag skrev då:
Whossa, vinn pengar i denna gratisapp
50 kr i vinst och dessa är utbetalda och överförda till Avanza. Självklart skall dessa investeras. Slår jag ut detta i någon form av timpeng så är den kanske inte toppenbra men samtidigt tycker jag att det är lite kul att skrapa lotter. Så det känns ändå ok.

Whossa, gratisapp där du kan skrapa fram storvinsten.

Går det att skrapa fram en vinst på skraplotten?

Eftersom det dröjt så länge innan jag lyckade skrapa fram en vinst på skraplotten så har jag många gånger funderat på om det är värt att skrapa lotter varje morgon. MB? har också appen och skulle det inte varit för att hon skrapat fram en vinst på skraplotten redan i mars, efter någon veckas skrapande, ja då hade jag nog lagt ner redan.
Vad vill jag med detta inlägg då? Egentligen vill jag bara uppmuntra er andra att fortsätta skrapa lotter (det är ju ändå gratis). Det går att vinna pengar. Pengar som du kan investera. Jag får inte en krona för att skriva detta och det finns inga länkar som ger mig något.
Jag tycker bara det är kul med gratisappar som kan ge pengar eller roliga produkter.

Vinst på Whossa

Här kan du ladda ner appen:
Whossa

Har du testat Whossa?
Lyckats vinna något?

Andra intressanta appar?

Har du några tips på appar där man kan vinna pengar eller spara ihop poäng som kan bytas in mot bra prylar?
Tipsa mig gärna, jag älskar sådana appar. Siktar på att skapa en sida med alla appar jag själv använder efter sommaren. Vore kul med fler appar att testa under sommaren. Så hör av dig om du vet något!?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Millimumman

Hej. Jag är en av de du skrapar med i appen 😀
Dock vinner jag aldrig, och kommer heller inte bra i antal poäng. Men jag fortsätter vidare.

[…] Läs mer här:Vinst på skraplotten Whossa […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x