GratisPengen April

Snart är April slut och det hinner inte komma in mer pengar till GratisPengen´s sparkonto på Avanza. Så nu blir det påfyllning i fonderna.

Här kan du läsa om hur projektet startade.

Här kommer du till sidan med sammanställningar och portfölj.

Nu ska snart 300kr fördelas i fonderna. Just nu har jag 5 fonder. Denna månad har gått bättre än förra månaden och nu ligger jag plus på fonderna. Jag är inte riktigt klar i mitt huvud med vilka fonder jag ska ha och hur fördelningen ska se ut. Men jag kör på lite nu i början såhär och när det börjar bli en peng då ska jag fördela det lite annorlunda. Här är iaf portföljen i dagsläget innan Aprils 300kr är investerade:

Denna månad har det kommit in lite mer pengar än i Mars(238kr). April inbringade 300kr. Då är det panelerna och refunder som jag kunnat ta ut pengar från.

Pengar på G som inte går att plocka ut än:
My bonus: 70kr väntar på att bli godkända.
Refunder: 213,5kr väntar på att bli godkända.
Panalerna: 711kr som inte är uttagbara (gränsen för uttag ligger mellan 50-100kr för varje panel).
Preem: 436kr och väntar på utbetalning.

Totalt ligger alltså 1 430,5kr och väntar på att få jobba för mig. Vill så klart hellre ha dem i fonderna men får vänta tills de blir uttagbara.

Man kan tycka att det är små pengar att hålla på såhär men det är verkligen gratispengar för mig. Mybonus och Refunder är pengar rakt ner i portföljen. De kräver bara att jag använder deras hemsida när jag ska köpa något. Inte så jobbigt. Preem är också samma sak. Jag använder kortet och de ger cashback. Det går också att kombinera Mybonus och Refunder med Preems kreditkort. Bonus på Bonus.
Panelerna är det som tar lite tid, men jag använder toabesök och stunder då jag annars hade slösurfat eller spelat något meningslöst mobilspel.

Vill du stödja mig i ”GratisPengen” får du gärna bli medlem på dessa sidor för att själv få återbäring på dina köp. På båda sidorna få du en välkomstbonus på 50kr om du klickar på min länk.

På denna sida få du en välkomstbonus på 25kr om du klickar på min länk. 

Tack för din hjälp! Hoppas du kan spara några kronor på dina köp.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x