Refunder Pay, ett kreditkort

I November 2022 skaffade jag Refunder Pay, ett kreditkort från Refunder.
Anledningen att jag bytte till dem var pga Rocker’s försämringar på deras betalkort. Ni kan läsa det inlägget här.

Refunder Pay. 1% cashback på alla dina köp.

Klickar du på knappen kommer du till min värvningsida. Är du inte kund hos Refunder sedan tidigare får du 200 kr i cashback genom att skaffa kortet via denna länk. Jag får också en slant.

Varför Refunder Pay?

Den bästa och viktigaste anledningen till att jag gillar Refunder Pay bäst är:

Cashback

Hos Refunder Pay får du 1% tillbaka på alla köp. Det finns många kort som ger 0,5%, men 1% är riktigt bra.

Det jag verkligen gillar är att du får din cashback i reda pengar. Inget bonussystem där du kan byta det mot produkter eller att du måste handla för din cashback på specifika ställen. Denna cashback tar du ut och den sätts in på ditt bankkonto. Det är perfekt för mig eftersom jag vill investera pengarna så de fortsätter att växa.

Det som också är bra är att du automatiskt får ett konto hos Refunder. Där kan du få cashback hos många företag. Denna läggs då ovanpå den cashback du får från kortet. Superbra!

Gratis extrakort

En annan positiv sak är att det går att koppla ett till kort och detta är gratis. Då kan man samla cashback tillsammans.

Nackdelar med Refunder Pay

Först och främst så är Refunder Pay ett kreditkort. Ett kreditkort kommer alltid med baksidan att du kan handla för mer pengar en du har. Vet du med dig att du handlar för mer än du borde göra, då rekommenderar jag inte ett kreditkort.

Förutom det så ser jag egentligen bara två nackdelar med kortet. Det ena är att det kosta pengar. Första året är gratis men efter det kommer en kostnad på 395 kr per år. Så det gäller efter första året att utvärdera om det är värt det.
Något mer som jag stör mig på är att e-fakturan skickas ut med förtryck belopp. Det är inget konstigt i sig men att det är den minsta möjliga betalningen som då är förtryckt. Jag skulle önska att det alltid var hela summan som var förtryckt. Så slipper jag gå in på fakturan varje gång och kolla vad jag egentligen ska betala. Vill ju inte betala ränta.

Nöjd hittills

Har haft kortet i ca 4 månader nu och jag är nöjd med kortet.
Jag kommer att räkna på det innan det är dags att betala årsavgiften men hittills har jag fått över 800 kr i cashback på mina köp. Ca 200 kr per månad. Tror kortet kommer dras mer under sommaren men räknar jag lite snabbt på snittet just nu ger det 2 400 kr i cashback och det skulle göra att det är värt att betala för kortet framöver också.

Vilket kort använder du?

Har du inte Refunder Pay idag så tycker jag du iaf ska testa ett år, är ju gratis. Kom ihåg att du får 200 kr om du ansöker om kortet via min länk också. Du behöver bara göra ett köp för 100 kr för att få dessa 200 kr i cashback.

Vilket kort använder du? Vad gör du med din cashback?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x