Billigaste mobilabonnemanget, Vimla

Nu börjar det märkas att bolåneräntan ökar och inflationen har satt sina spår på de flesta produkterna vi handlar, jag tänkte därför att det vore läge med ett inlägg om det billigaste mobilabonnemanget hos Vimla. Inlägget innehåller reklam för Vimla.

Det finns en del utgifter som är enklare att jämföra och hitta bra priser. Jag skulle säga att mobilabonnemang är en sådan. Det vore kul att veta vad du betalar för ditt abonnemang!? Lämna gärna en kommentar med pris och hur mycket surf du får för det.

Jag kommer här skriva om varför jag tycker Vimla är bäst.

Deras ordinarie abonnemang, för oss som inte är student, barn eller 55+. Ingår du i de senare är det ännu förmånligare.
Men i ordinarie abonnemang kan du få det billigaste abonnemanget för 100 kr i månaden, om du använder min tipslänk.

Prislista

Ordinarie prislista:

Billigaste mobilabonnemanget finns hos Vimla

Prislista för barn:

Billigaste mobilabonnemanget hos Vimla kostar 110 kr per månad men om du blir kund via min länk så betalar du bara 100 kr per månad. Så jag kommer räkna med det. Kom ihåg att det blir 10 kr billigare om du använder min länk och om du sedan bjuder in familjemedlemmar eller kompisar så får du 10 kr mindre att betala, per person du lyckas värva. Det kan göra att du faktiskt har ett gratis mobilabonnemang till slut.

Vimla är Telenors lågprisvariant. Telenors nät är väl utbyggt och vi har inte haft några problem med täckningen.

Tidigare hade jag och min fru abonnemang hos Tele2. Vi var egentligen nöjda med dem men priset är den stora skillnaden. Hos Tele2 skulle vi idag betala 249 kr för ett abonnemang,5 GB surf. Hos Vimla är det mer än halva priset om du klarar dig på 3 GB, för 140 kr per månad får du 6 GB surf hos Vimla.
Nu när vi dessutom har 2 barn med egna telefoner skulle det innebära en kostnad på 996kr hos Tele2 idag med deras familjeabonnemang. Nu är det visserligen obegränsad surf, men vi gör inte av med så mycket surf ändå. Hos Vimla skulle du direkt kunna få 2 ordinarieabonnemang och 2 barnabonnemang för 330 kr. Då är det med 3GB och 1GB abonnemang dock. Vi ska nästan upp i Vimlas dyraste abonnemang innan Tele2 och deras familjeabonnemang börjar löna sig.

Hos Vimla får du helt klart en billigare mobilräkning.

Spara surf

Något jag gillar hos Vimla är att det går att spara surfen hur länge som helst. Så gör du inte av med din surf under månaden så läggs den i din surfpott. Denna sparas tills du använder den. Det betyder att du kan bygga upp en riktigt stor surfpott även med ett billigare abonnemang.

För egen del och även barnen så gör vi av med mycket surf under sommaren men väldigt lite under resten av året. På sommaren är vi ute med husvagnen och då går det rätt mycket surf. Men resten av året är vi uppkopplade på Wifi hemma eller jobbet. Att vi då kan spara all surf vi inte använder gör att det räcker till sommarens användning. Jag klarar mig på 3 GB och har över 27 GB sparat i dagsläget. Dottern har 20 GB sparat men sonen ligger bara på 7 GB just nu. Frugan ökade till 6 GB abonnemanget då hon fick slut på surf i somras. Nu ska det nog räcka under sommaren också för henne, just nu har hon 30 GB sparat.

Hur mycket betalar vi för våra abonnemang?

Nu i April kommer vi landa på 170 kr för våra 4 abonnemang. Det kan jag tacka er läsare som använt er av min länk. Det känns extra bra nu med tanke på hur dyrt allt annat är.

Jag och frun har ordinarieprislista och jag har billigaste abonnemanget, frugan det näst billigaste. Båda barnen har nu 8 GB abonnemanget.

Använd gärna min länk till Vimla. Då får vi båda 10 kr villigare månadskostnad. Jag skulle nog säga att det billigaste mobilabonnemanget är Vimla.

Om du redan har Vimla, hur mycket betalar du per månad?
Du som inte har Vimla, vilket abonnemang har du och hur mycket surf ingår?

Tidigare inlägg jag skrivit om Vimla:
Bra erbjudande på abonnemang hos Vimla (2020-11-14)
Kom ihåg att se över ditt mobilabonnemang (2020-06-18)
Snart har hela familjen sitt abonnemang hos Vimla (2019-11-25)

Du gillar kanske också...

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Läs hela inlägget av Pappa betalar här –> Billigaste mobilabonnemanget, Vimla […]

Theo

Tänk på att dom inte stödjer wifi samtal, enda aktören på marknaden som inte har det.

Theo

I mitt fall där jag bor, har ingen mottagning så ansluter till mitt wifi får att ringa och ta emot samtal som vanligt. Bor avsides. I min Samsung bockar jag i det på samtals inställningar. Samt saknar vimla Volte, ger bättre mottagning då det går att ringa samtal över 4g nätet. https://surfa.se/allt-om-volte/

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x