Förenklar portföljen lite, avvecklar Savr

Jag avvecklar nu mina fondinnehav hos Savr.
Jag har under ett par år haft en stående överföring på 100 kr till Savr. Bara för att testa tjänsten. De är helt klart prisvärda när det kommer till aktiva fonder. Sparar du i indexfonder så skiljer det inte så mycket. Nackdelen är att det bara går att spara i fonder och att hemsidan har en lång bit kvar i jämförelse med t.ex Avanza.

Den stora anledningen till att jag avvecklar är att jag vill samla mitt sparande under en plattform. Eftersom Savr’s plattform ligger långt efter Avanza och bara har fonder så blir det ett enkelt val att bara fortsätta med Avanza.

Såhär såg det ut på Savr. Inga stora pengar så ett enkelt val att flytta hem pengarna till Avanza.

En fond är en Rysslandsfond och eftersom det inte inte går att varken köpa eller sälja så får den ligga kvar och jag skriver ner värdet på den. När det väl går att handla igen får jag se det hundralapparna som en bonus.
Är ni fler som sitter med fonder eller andra innehav i Ryssland som ni inte kan göra något med?

Bra med konkurrens

Det är toppen med konkurrens men Savr har en bit kvar i min mening. Vet att det är fler uppstickare på väg upp och jag testar gärna andra plattformar om det finns några bra. Tror verkligen att det är bra för oss kunder att det blir prispress och en kamp om vem som släpper bra användarfunktioner.
Vilka plattformar använder du? Rekommenderar du någon?

Tuffa tider på börsen

Tror faktiskt en stor del till att jag gör detta beror på att det varit ett tufft år på börsen. Att ha pengarna på lite olika ställen har inte brytt mig så mycket tidigare men nu kan jag känna att det känns lite extra stökigt. Så det gör att jag försöker samla mitt sparande. Överväger faktiskt att gå över till att spara lite mer i fonder än vad jag gjort tidigare också.

Vill du spana in min portfölj så kan du göra det här. Uppdaterades senast i slutet på januari. Börjar bli dags att göra det, med det får komma lite senare. Eftersom jag håller på och avvecklar Savr så vill jag att det blir klart innan uppdateringen.

100 kr till dig i en av de bästa fonderna om du vill testa Savr.

Vill du testa Savr, klicka dig vidare på denna länk så får vi båda 100 kr i Spiltan Aktiefond Investmentbolag.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Läs hela inlägget av Pappa betalar här –> Förenklar portföljen lite, avvecklar Savr […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x