Uppdaterat sidan ”Min portfölj”

Kände att det var dags att uppdatera sidan ”Min portfölj”. Senast var i somras så det har ändå hänt lite sen dess.
Titta gärna hur jag byggt upp min portfölj, inspireras eller lämna någon kommentar på dina tankar.
Vore kul att veta hur din portfölj ser ut också!

Min portfölj

Portfölj

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mikael Aslan

Min portfölj innehåller: 32 bolag just nu. Min portfölj är lite mer en blandning av din vanliga och din bolåneportfölj. Innehaven är: Avanza, Axfood, Bahnhof, Bilia, Castellum, Clas Olsson, Cloetta, Coor, Diös, Elux, Eurocon, Fabege, Fastpartner D, G5, Heimstaden Pref, Industrivärden, Investor, JM, Nimbus, Nordic Paper, OEM, Peab, Rottneros, Sagax D, SBB D, SEB A, SHB A, Skanska, Softronic, Tele2, Telia och Tethys Oil. Dessutom Xact Norden Högutdelande.

Upplägget för din del ser intressant ut men har ATM inget bolån.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggare gillar detta: