50% rabatt på presentkort hos Linas Matkasse

Vill dela med mig av en riktigt bra deal hos Linas Matkasse, just nu kan du få 50% rabatt på presentkort hos Linas Matkasse. Det är alltså halva priset.
Har du dessutom inte varit kund hos dem tidigare så får du också 30% rabatt på de tre första kassarna. Med höjda priser i matbutikerna och andra utgifter som ökar med inflationen så kan detta vara rätt schysst. Dessutom slipper du planera middagen under några veckor.

Är ni 4 personer i familjen och tidigare inte använt tjänsten (Skapa ett nytt konto med din partners mejl, om ni redan testat Linas förut, för att få tillgång till 30% på 3 första kassarna).
Köper du presentkort för halva priset innebär det 19,23 kr per portion.

19,23 kr per portion

Att kunna laga hälsosam och varierad mat för under 20 kr portionen skulle jag säga är helt möjligt att fixa själv men det kräver en del planering och tid.
Att då få en veckomeny planerad och levererad till dörren åt dig för under 20 kr per portion, det skulle jag säga är ett kap i dagens läge. Du behöver bara laga maten.
Du kan få ett förslag på en meny av Linas Matkasse eller så väljer du bland veckans alla rätter, finns många att välja på varje vecka.

Jag har räknat på att du beställer en matkasse för 4 personer, 5 middagar i veckan.

Såhär får du 50% rabatt på Linas Matkasse

Du behöver först skapa ett konto, om du inte redan har ett, hos Linas matkasse (värvningslänk). Du får då 30% rabatt på 3 första kassarna.

När du skapat ett konto hos Linas Matkasse, då är det dags att köpa presentkort till 50% rabatt. Det kan du göra via Sponsorhuset. Skapa ett konto där, om du inte redan har ett, använder du denna länken så får du dessutom en gratis biobiljett. Länk till Sponsorhuset.

  1. Skapa ett konto på Linas Matkasse.
  2. Skapa ett konto på Sponsorhuset.
  3. Via Sponsorhuset kan du köpa presentkort till 50% rabatt till Linas Matkasse. I inloggat läge klickar du på ”sponsorhuset shop” sedan kan du söka på Linas Matkasse.
  4. När du fått presentkorten registrerar du dem på ”mina sidor”.

Hoppas det ska smaka!

Jag har nu startat en prenumeration hos Linas Matkasse. Får 30% på de 3 första kassarna. Förutom det så köpte jag presentkort på 2 000 kr, vilket jag betalade 1 000 kr för. En bra deal!
Presentkorten gäller fram till 22 februari, så skynda!

Har du några bra deals att dela med dig av just nu!?

Ni får gärna spana in min sida där jag listar en massa Panelsidor. Undersökningspaneler kan vara ett enkelt sätt att tjäna några extra slantar varje månad.
En lista med massor av panelsidor

Du gillar kanske också...

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ccc

Nej fy. Skulle inte röra linas kassar med tång.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x