Sommarfeeling på PB Surveys – 20% högre ersättning

Detta bör klassas som reklam då det är min
egna panelsida jag skriver om (även om
ingen direkt ersättning getts till bloggen)

Nu är det sommar och på PB Surveys, min egna panelsida, har vi sommarfeeling.
Oavsett om du sitter i en solstol vid stranden, gömmer dig inne från regnet eller är tvungen att hålla till på jobbet, så finnas det undersökningar för dig att svara på.

Just nu har vi 20% högre ersättning på alla undersökningar fram till söndag 7/8 kl.22.00

Riktigt skön sommarfeeling på PB Surveys!

Sommarkampanjen kommer lägligt nu när inflationen är riktigt hög och börsen ligger lite lägre. Då kanske det är extra fint att tjäna några hundralappar på undersökningar som kan gå till det ökade matkontot eller, det som vi gillar bäst, investera pengarna på börsen så de fortsätter arbeta för dig!

Vad är PB Surveys?

En plattform för undersökningar. Du skapar enkelt ett konto, det är helt gratis och tar bara några sekunder. När det är klart blir du erbjuden ett antal undersökningar som du kan starta. Kom ihåg att fylla i alla uppgifter på din profilsida, det gör att du får fler undersökningar som passar din profil.
Så PB Surveys erbjuder marknadsundersökningar. Du får betalt för att svara på dessa. Allt du behöver är en dator eller en mobiltelefon. Du väljer själv när du vill svara på undersökningarna.

Bjud in dina vänner och tjäna 10% av vad de tjänar

Glöm inte bort att sprida din inbjudningslänk (den hittar du i inloggat läge). Varje person som reggar sig via din länk ger dig 10% av den personens intäkter (de 10% tas från vår del av intäkterna och inte din vän).
Så har du en plattform att sprida detta på så kan det ge en del extra klirr i kassan!

Sommarfeeling på en SUP i Tällberg

Sommarfeeling på PB Surveys

20% högre ersättning fram till söndag 7/8 kl.22.00.

Ett perfekt tillfälle för er att starta med undersökningar. PB Surveys vill vara den undersökningssida som ger er användare bäst betalt, därför är det kul att kunna bjuda på dessa kampanjer. Nu har ni många dagar på er att svara på undersökningar med riktigt bra ersättning. Du får pengarna utbetalda via Swish eller PayPal.

Så kan det se ut när du svara på en undersökning och betalningen trillar in. Poängen byter du sedan in mot pengar, via Swish eller PayPal

Utlottning av Superpresentkort

Förutom sommarkampanjen så har alla användare möjlighet att vinna ett Superpresentkort på 50 kr. Du ska tagga PB Surveys på Facebook eller Twitter. Dela en bild på när du svarar på undersökningar eller bara skriv något om oss, kanske har du riktigt skön sommarfeeling också, visa det!.
Sista augusti lottar vi fram vinnaren. Enda kravet är att du har ett konto på PB Surveys.

Vill du läsa mer om PB Surveys så kan du göra det här:
Påskkampanj på PB Surveys. 15% mer betalt!
PB Surveys, min egna panelsida
PB Surveys – Nu med Swish!

Du gillar kanske också...

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x