Påskkampanj på PB Surveys. 15% mer betalt!

Glad påsk på er alla! Jag passar härmed på att skriva lite om min undersökningssida, PB Surveys. Eftersom det är min egna undersökningssida så får man helt klart se detta som reklam. Nu blir det Påskkampanj!

Just nu är det påskkampanj på PB Surveys och du får 15% högre ersättning på undersökningarna. Börsen har gått lite bättre senaste tiden men sedan årsskiftet så ligger vi nog många på minus. Så denna möjlighet att tjäna några extra slantar passar rätt bra. In med allt på börsen!

Vad är PB Surveys?

En plattform för undersökningar. Du skapar enkelt ett konto, det är helt gratis och tar bara några sekunder. När det är klart blir du erbjuden ett antal undersökningar som du kan starta. Kom ihåg att fylla i alla uppgifter på din profilsida, det gör att du får fler undersökningar som passar din profil.
Så PB Surveys erbjuder marknadsundersökningar. Du får betalt för att svara på dessa. Allt du behöver är en dator eller en mobiltelefon. Du väljer själv när du vill svara på undersökningarna.

Påskkampanj

Ett påskägg till er!

15% högre ersättning fram till måndag kl.22.00.

Ett perfekt tillfälle för er att starta med undersökningar. PB Surveys vill vara den undersökningssida som ger er användare mest betalt, därför är det kul att kunna bjuda på dessa kampanjer. Nu har ni många dagar på er att svara på undersökningar med eggstra bra ersättning. Du får pengarna utbetalda via Swish eller PayPal.

Utlottning av Superpresentkort

Förutom påskkampanjen så har alla användare möjlighet att vinna ett Superpresentkort på 50 kr. Du ska tagga PB Surveys på Facebook eller Twitter. Dela en bild på när du svarar på undersökningar eller bara skriv något om oss. Sista april lottar vi fram vinnaren. Enda kravet är att du har ett konto på PB Surveys.

Vill du läsa mer om PB Surveys så kan du göra det här:
PB Surveys, min egna panelsida
PB Surveys – Nu med Swish!

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] du läsa mer om PB Surveys så kan du göra det här:Påskkampanj på PB Surveys. 15% mer betalt!PB Surveys, min egna panelsidaPB Surveys – Nu med […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggare gillar detta: