Addrevenue – Få betalt för ditt engagemang

Sidor som Addrevenue är bra för oss bloggare som vill kunna tjäna en slant på sitt skrivande. Jag har bloggat sedan början på 2018, det börjar bli rätt många år nu.
Jag vet att många lägger stor tid och engagemang på att skapa innehåll, på bloggar, Twitter, Instagram och även andra medier. För detta är det svårt att hitta intäkter.

Nu har en bloggkollega startat en plattform, Addrevenue, som samlar företag som vill annonsera. Här kan vi som skapar eget material få en möjlighet att hitta företag som är beredda att betala för att synas på din kanal.

Generera intäkter till din plattform med Addrevenue

Prestationsbaserade intäkter

Det kostar inget att registrera sig som affiliate på Addrevenue. När du väl lagt upp din kanal så är det dags att välja företag som ska synas hos dig. Ansök till annonsören. Om de tycker att du passar in i deras målgrupp då lägga du upp banners eller länkar från dem.

Hur mycket du får betalt varierar bland annonsörerna. Det vanligaste är att du får en viss procent av ett köp som din länk genererat. Det kan också räcka med att någon skapar ett konto via ett klick på din länk.

Såhär beskriver addrevenue sin tjänst:

”Med Addrevenue är det otroligt enkelt att komma igång som partner och driva intäkter för det engagemang du skapar på din plattform. Oavsett om det är en hemsida, podcast, youtube-kanal eller instagram-konto. Vi som har grundat Addrevenue har själva skapat hemsidor i 10+ år och vet hur svårt det kan vara att driva intäkter som ligger i linje med allt det hårda arbete man lägger ned. Just därför startade vi Addrevenue för att stötta kreatörer som dig själv i din ambition att tjäna pengar på din passion.

Du kan driva intäkter via Addrevenue både som företag och privatperson, det är alltså inte ett krav att driva ett aktiebolag för att vara partner hos oss.”
Källa www.addrevenue.io

Kul med en ny aktör på marknaden

Jag använder addrevenue och är väldigt nöjd. Hoppas du också ska bli det!

I dagsläget finns det ca 190 st annonsörer och det växer hela tiden.

Använd gärna min länk om du skapar ett konto:
Addrevenu – Få betalt för det engagemang du skapar

Du gillar kanske också...

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The Dividend Story

Spännande initiativ!

Stort tack för den fina recensionen. Det har varit en otroligt rolig start för oss (mycket tack vare fina inlägg som detta).

Hoppas du hittar roliga annonsörer som passar din blogg också.

Önskar dig all lycka!

/teamet på addrevenue.io

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x