Reklam – addrevenue – Få betalt för ditt engagemang

Jag har bloggat sedan början på 2018, mer än 4 år.
Jag vet att många lägger stor tid och engagemang på att skapa innehåll, på bloggar, Twitter, Instagram och även andra medier. För detta är det svårt att hitta intäkter.

Nu har en bloggkollega startat en plattform, addrevenue, som samlar företag som vill annonsera. Här kan vi som skapar eget material få en möjlighet att hitta företag som är beredda att betala en slant för att synas på din kanal.

Prestationsbaserade intäkter

Det kostar inget att registrera sig som affiliate på addrevenue. När du väl lagt upp din kanal så är det bara att kika in de företag som finns att välja på. Ansök till annonsören och om de tycker att du passar in i deras målgrupp så är det bara att börja lägga upp banners eller länkar för att driva trafik till sida.

Hur mycket du får betalt varierar bland annonsörerna, det vanligaste är att du får en viss procent av ett köp som någon gjort när de klickat sig vidare på din länk. Det kan också räcka med att någon skapar ett konto via ett klick på din länk.

Såhär beskriver addrevenue sin tjänst:

”Med Addrevenue är det otroligt enkelt att komma igång som partner och driva intäkter för det engagemang du skapar på din plattform. Oavsett om det är en hemsida, podcast, youtube-kanal eller instagram-konto. Vi som har grundat Addrevenue har själva skapat hemsidor i 10+ år och vet hur svårt det kan vara att driva intäkter som ligger i linje med allt det hårda arbete man lägger ned. Just därför startade vi Addrevenue för att stötta kreatörer som dig själv i din ambition att tjäna pengar på din passion.

Du kan driva intäkter via Addrevenue både som företag och privatperson, det är alltså inte ett krav att driva ett aktiebolag för att vara partner hos oss.”
Källa www.addrevenue.io

Kul med en ny aktör på marknaden

Jag kommer definitivt att testa addrevenue. Tycker det är bra med fler aktörer på marknaden och har vi tur kanske detta kan innebära högre ersättningar för oss som använder deras tjänster.

I dagsläget finns det ca 45 st annonsörer men jag vet att de har fler på G.

Använd gärna min länk om du skapar ett konto:
Addrevenu – Få betalt för det engagemang du skapar

Du gillar kanske också...

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The Dividend Story

Spännande initiativ!

Stort tack för den fina recensionen. Det har varit en otroligt rolig start för oss (mycket tack vare fina inlägg som detta).

Hoppas du hittar roliga annonsörer som passar din blogg också.

Önskar dig all lycka!

/teamet på addrevenue.io

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggare gillar detta: