Milstolpe – Avanzaportföljen värd en kvartsmiljon

Dags att fira, Avanzaportföljen värd en kvartsmiljon

En kvartsmiljon låter så mycket mer än vad det egentligen är, men vad spelar det för roll. Jag firar med kaffe nu på morgonen men ikväll blir det en god öl. 250 000 kr är ändå en ansenlig summa.

Avanzaportföljen värd en kvartsmiljon

Nu är detta bara en del av familjens sparande. Här kan du läsa min senaste sammanfattning av familjens sparande. Det inlägget är från oktober.

Min Avanza portfölj har ökat från 200 000 kr i augusti till att nu då nå en kvartsmiljon. Visst är en stor del av detta insättningar men det är ändå så att avkastningen gör mer och mer skillnad när portföljen växer. Knappt ett halvår att nå 50 000 kr till. 2021 har bjudit på riktigt fin avkastning och jag kan tänka mig att ni som sitter på stora portföljer idag har avkastat mycket i kronor och ören. Jag tycker att det märks bara på min portfölj att det kan blir stora summor, upp eller ner, under dagar då det rör sig mycket på börsen.
Det är såklart viktigt att inte dras med eller ner i detta för mycket. Pengarna på börsen är långsiktigt sparande och inget som påverkar den dagliga ekonomin. Aja, nu fortsätter jag att fira en kvartsmiljon i Avanzaportföljen.

Ett stort tack till alla som peppar och stöttar min sparresa!
Läsare, andra bloggare, Twitterprofiler och även Avanza som skapat en bra plattform och ett billigt sätt att investera i aktier.

Hur stor är din Avanzaportfölj?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Slumpvandraren

Roligt att höra, stort grattis!

Jag har inte haft tid att följa börsen på sistone då jag är ute och reser. Denna morgon passerade jag Kap Horn och nu har vi satt kurs söderut. Skeppet rullar redan ordentligt i vinden och det lär inte blir bättre nu när vi lämnat Eldslandet och snart kommer ut i Drakes sund, men på andra sidan hägrar Antarktis och pingvinerna :-).

The Dividend Story

Grymt bra, stort grattis!! Tack för all inspiration du bjuder på!

10årsplanen

Hej PB,

grattis till milstolpen!

Skulle vilja komma i kontakt med dig angående en grej, vill du skicka ett snabbt mail till 10arsplanen@gmail.com ?

mvh,
10årsplanen

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x