Mer jobb ska det bli

Mitt mål har nu länge varit att få mer tid för familjen, nu lutar det åt mer jobb istället. Jag har sedan jag startade bloggen gått ner i arbetstid ca 85% (jobbar 40 timmarsveckor men är ledig på lov) och fokuserat mer på barnens aktiviteter och tid med familjen. Det har varit så skönt.
På senare tid har jag dock börjat åta mig en del sidojobb. Förutom att jag såklart lägger lite tid på bloggen, så har jag hoppat in en del på min förra arbetsplats. Det har inte varit så mycket men lite då och då. Nu har jag blivit erbjuden att jobba en kväll i veckan fram till jul på ett ställe och en varannan vecka en annan kväll på ytterligare ett annat ställe. Blir nog nästan 2 kvällar i veckan. Det handlar om ett par timmar per tillfälle.

Blir en del jobb

Jag är också god man, det går i perioder hur mycket tid det tar. Jag har min panelsida PB Surveys.
Just nu är det inte så mycket med barnens fotboll men innebandyn tar lite mer tid, dock är jag inte lika aktiv där men är med så mycket jag kan.
Har blivit tillfrågad att gå med i styrelsen i det lag sonen spelar i. Lutar åt att jag kommer göra det.

Förra veckan var det väldigt mycket jobb för min del och därför blev det inga inlägg på bloggen. Det finns risk att bloggen kommer få lite färre inlägg publicerade under en period framöver.

Detta kan verka lite konstigt då jag från bloggens start, jobbat för att minska tiden med arbete. Jag känner dock nu att jag fått ett sug att göra lite annat. Detta är inget som kommer pågå för alltid framåt utan bara under en kortare period. Suget att dra in lite extra slantar i portföljen är stort just nu.

Hur tänker du kring jobb? Försöker du jobba mycket just nu eller prioriterar du ledighet mer?

Det jag vill säga med det är väl att det kan bli lite dåligt med inlägg men jag ska göra mitt bästa för att få in något. Funderar på att skriva ett inlägg om de 10 största innehaven under nästa vecka. Är det någon ni önskar att jag skriver om?

Ni missade väl inte möjligheten att få 500 kr genom att beställa CarPay-kortet!?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Läs hela inlägget av Pappa betalar här –> Mer jobb ska det bli […]

Mikael Aslan

Lycka till med styrelsearbetet i sonens fotbollslag. Det låter som ett spännande och intressant arbete.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x