PB Surveys, min egna panelsida

Breaking news! PB Surveys, min egna panelsidan finns nu tillgänglig.

Jag har startat en egen panelsida

PB-Surveys
Sveriges bästa panelsida

Varför en startat jag en egen panelsida?

Ni som läst bloggen ett tag vet att jag, under många år, svarat på panelundersökingar. Jag gillar att det är enkelt och att alla kan göra det. Det behöv ingen utbildning. Det krävs inte att du behöver vara på någon särskild plats.
Du gör det när du känner för det och har tid.

Under tre år höll jag på med mitt projekt ”GratisPengen”. Där lyckades jag bygga en portfölj som var värd över 30 000 kr. Ett intäktsben var panelundersökningar. Jag är därför glad att nu kunna erbjuda en egen panelsida och hoppas du ska gilla den.

Målet är att erbjuda den sidan som ger dig bäst betalt för varje undersökning du avklarat. Det ligger en del kostnader i att driva sidan så för att lyckas behöver jag en del användare som svara på undersökningar.

I dagsläget finns Swish och PayPal som utbetalningsalternativ. Troligtvis kommer det fler alternativ framöver.

panelundersökning

Hjälp mig sprida PB Surveys

För att jag ska kunna nå mitt mål att erbjuda den panelsidan som ger bäst betalt så behöver jag din hjälp.
Sprid gärna detta inlägg eller skriv något om PB Surveys på sociala medier. Ju fler användare vi blir desto mer kan jag öka delen som betalas ut till er som svarar på panelundersökningarna. På den fronten vill jag vara bäst.

Sveriges största och bästa samling panelsidor, nu med PB Surveys

Jag har nu uppdaterat sidan men alla panellistor och såklart lagt till min egna. Ska du bara välja en sida så hoppas jag du väljer min.
Sveriges största samling panelsidor

Två tips kring panelundersökningar

  • De mesta och bästa underökningarna hittar du på vardagar. På helgerna är det inte lika många undersökningar kvar och de bästa har oftast ”tagit slut”
  • Eftersom du är ny hos PB Surveys så tar det ett tag för systemet att ”lära känna” dig. Det kan därför vara en del/lite väl mycket screenouts i början. När systemet börjat lära sig mer om dig kommer det bli bättre och du kommer få undersökningar anpassade efter din målgrupp.

Är det något du undrar över så skriv en kommentar eller skicka ett mail. Tack för att du hjälper mig att nå ut till fler och ger dem en möjlighet att tjäna några extra slantar.

Klicka på knappen så kommer du till sidan. Där kan du starta ett konto och börja svara på undersökningar. Kom ihåg att spara dessa pengar. Köp aktier eller fonder och låt pengarna fortsätta jobba för dig!

Du kan också tjäna pengar genom att sprida din inbjudningslänk. Varje ny användare du skaffar via din länk ger dig 10% av vad den användaren tjänar.

Du gillar kanske också...

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Länk till hela inlägget hos Pappa Betalar?: PB-Surveys, min egna panelsida […]

[…] Läs hela inlägget av Pappa betalar här –> PB-Surveys, min egna panelsida […]

The Dividend Story

Vad häftigt!! Du är en stor inspiration och ditt initiativ med Gratispengen fick mig att inleda mitt motsvarande projekt Gratisportföljen. Jag ska genast kolla in hemsidan 🙂

[…] är lanserad, ja nu har det alltså gått en vecka sedan lanseringen av min egna panelsida, PB-Surveys.Förutom att det varit fullt upp på jobbet och med barnens […]

[…] PB Surveys, min egna panelsidan […]

Aktiebloggen

Kul initiativ, som första inlägg på min ny startade blog tänkte jag att man ska prova på detta och göra en recension sedan!

[…] skutt i aktiekursen. Ett extra roligt innehav för mig eftersom jag numera har min panelsida PB Surveys och vi tar undersökningar från CINT. Detta förvärv påverkar då oss och vi kommer kunna […]

[…] Tjäna pengar på undersökningar – PB Surveys, min egna panelsida. Uttryck din åsikt och vi ger dig betalt för det!Läs mer i mitt inlägg här. […]

[…] kan du läsa tidigare inlägg om min panelsida PB Surveys:PB Surveys, min egna panelsidaNytt på PB […]

[…] du läsa mer om PB Surveys så kan du göra det här:Påskkampanj på PB Surveys. 15% mer betalt!PB Surveys, min egna panelsidaPB Surveys – Nu med […]

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x