Fullt ös då panelsidan är lanserad

Panelsidan är lanserad, ja nu har det alltså gått en vecka sedan lanseringen av min egna panelsida, PB Surveys.
Förutom att det varit fullt upp på jobbet och med barnens aktiviteter så har jag försökt lägga den tiden som blir över på att promota sidan hos andra bloggare. I dagsläget är det några som skrivit om sidan, här kan ni läsa om det:

The Dividend Story

Arbetsplanen

Slimis

Fumlan

Kul att flera vill nämna sidan på ett eller annat sätt.

PB-Surveys, panelsidan är lanserad

I skrivande stund har PB Surveys 90 registrerade användare. Av dessa är det 25 st som gjort klart minst en undersökning. Det är kul att engagemanget är stort och jag hoppas användarna ska fortsätta trilla in. Desto fler användare desto mer pengar kan jag ge betalt per undersökning.

”Målet är att vara den panelsidan som ger bäst betalt för varje avklarade undersökning”

För att det ska vara möjligt krävs det en del användare, men främst att det svaras på många undersökningar. Det finns såklart en del kostnader kring att driva sidan och så fort dessa täcks så kan jag skruva upp det som ni användare får. Jag hoppas då att kunna ge er så mycket betalt det bara går.

Kampanj på G

Så fort sidan når 100 registrerade användare kommer jag släppa den fösta kampanjen. Tanken är att köra kampanjer med jämna mellanrum.
Denna gång kommer jag att öka intjäningen per avklarad undersökning med 51% under ett helt dygn. Då gäller det att vara så aktiv som möjligt under detta dygnet och verkligen försöka svara på så många undersökningar som möjligt.

Ni får gärna följa oss på Twitter!

Panelsidan är lanserad och detta är största fokuset just nu

Det är så kul att panelsidan är lanserad, jag ber om ursäkt att det kanske bli lite väl mycket om just detta nu men det är det som tar mest tid från mig just nu.
Hoppas ni har överseende!

Har du testat PB Surveys?
Vad tycker du?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carl

Vilka aktörer gör du sökning mot?

[…] Fullt ös då panelsidan är lanserad […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x