Jag har vunnit en flygresa till Dubai, tack Stepler!

Vunnit en flygresa

Ja precis som rubriken lyder så har jag vunnit en flygresa till Dubai med Emirates.
Detta var genom en kampanj som Stepler körde under sommaren.

Det var ett lotteri där jag fick en lott för varje gång jag lyckades bjuda in någon att testa Stepler. Det blev en hel del lotter kan jag lova och av dessa så var det en av dem som drogs. Så jag måste ju tacka alla er som läser bloggen och tar till er av mina tips. Att ni använder min länkar blir jag superglad över och i detta fallet, extra glad!

Har ni inte testat Stepler än så gör det. Det är en app som registrerar dina steg och du får poäng för dessa. Poängen kan du byta in mot produkter.

Här kan du läsa mer om Stepler:
Stepler

Använd gärna min länk när du ska ladda ner appen:
Stepler länk

Att vinna på en sådan kampanj

Ja vem tusan trodde det. Jag brukar sälla ha tur när det gäller lotter eller annat giveaways. Så inte tusan trodde jag att det skulle bli något här heller.
Men så blev det och snacka om att jag blev glad och överraskad.

Flyget är nu bokat och hotellet blev Two Seasons Hotel. Har du några tips på boende så hör av dig. Vi har fri avbokning så hittar vi något som passar oss bättre kan vi byta.

Vad ska man gör i Dubai?

Jag har inte superbra koll på Dubai, än. Vi ska sätta oss ner när det börjar närma sig och fundera på vad vi ska hitta på när vi väl är där. Kanske jag har några läsare som besökt Dubai och kan tipsa om måste sakerna i staden!?

Lite info om min panelsida också!

PB Surveys, den bästa panelsidan!
Min egna panelsida

PB Surveys lanserades i början på september. Knappt en månad sedan.
Idag har sidan haft 198 unika logins.
Användarna har svarat på 269 undersökningar. Superkul!

Jag har kört två kampanjer under månaden. Då har jag höjt ersättningen under en dag eller två. Det har fungerat bra och är något jag kommer fortsätta med. Följ gärna PB Surveys på Facebook och Twitter för att inte missa en kampanj.

I nästa vecka ser det också ut som att jag kommer ha möjlighet att göra en permanent ökning av ersättningen. Det kommer en nyhet när det sker. Så kul att kunna ge er mer pengar för undersökningarna. Tanken med PB Surveys är att vara den sidan som ger bäst betalt!

Har du testat sidan? Vad tycker du?

Du gillar kanske också...

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin

Grattis till vinsten! 😀 Jag hade också skickat in mina bidrag om det hade varit ett annat resemål 🙂

Daniel H. Komarica

Grattis till vinsten! Kul med en lotterivinst;) Åker ni hela familjen?

Daniel H. Komarica

Åh vad härligt med egentid! Det är man ju inte bortskämd med:)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x