Nya panelsidan är klar!

Tjäna pengar på panelundersökingar

Nu äntligen är panelsidan tillbaka i sin helhet.
När jag flyttade från Blogger till WordPress så försvann alla sidor från bloggen. En välbesökt sida var min samling med paneler. Nu äntligen har jag blivit klar med den.

Att jag först skapade sidan för något år sedan berodde på mitt projekt ”GratisPengen”.
Jag hade en tanke att investera varje krona jag tjänade på cashback (via casbacksidor), min bonus/cashback från kreditkortet (Tänk om Rocker betalkort funnits då, 10% cashback på varje köp) och från panelundersökningar.

panelundersökning

Jag körde på i 3 år, väldigt seriöst. Letade cashbackerbjudanden, ibland var det en prenumeration på en tjänst som gav 30-100 kr cashback. Det kunde vara 8% på apoteksvaror osv.
Jag satt varje helg och svarade på panelundersökningar. Mina barn är rätt morgontrötta så jag satt själv i soffan med en kopp kaffe och datorn och matade på med undersökningar tills de vaknade.
Förut de så sparade jag varje krona Preem och Komplett gav i cashback från kreditkorten.

Målet

Från början var tanken mest att se hur mycket pengar det gick att spara ihop med så pass enkla medel. Ganska snart insåg jag att det blev rätt många hundralappar som investerades varje månad.
Efter ett tag så blev det klart för mig att målet skulle vara en resa för hela familjen. Jag kan tänka mig att många tycker att det är ett trist mål för dessa pengar. Liksom, vad är vitsen att gneta på med detta för att sedan konsumera upp det.
För mig var det solklart att detta var något som skulle gynna hela familjen. Varför skulle jag annars lägga tid på det.
För mig är familjen alltid prio 1.

Nu slutade det inte med en resa för familjen. Dels pga Covid-19 men också för att vi hittat ett annat intresse. På ett sätt innebär det ändå att pengarna gick till en resa, men inte som jag tänkt från börja. Pengarna gick till att finansiera vårt husvagnsköp.

Hur mycket pengar blev det?

Snitt intäkten för varje månad landade på 683kr. Mycket av detta är faktiskt panelundersökningarna. Totalt hade jag över 30 000 investerat och då var nästan 1/3 av detta avkastning från fonder och aktier.

Panelsidan gör det enkelt för dig

Så vill även du ta chansen att spara några extra slantar varje månad? Testa på panelundersökningar. Det är enkelt. Du gör det när du har tid och det krävs bara en dator eller mobiltelefon. Med min panelsida har du allt samlat.

Ebuno

När jag är inne lite på cashback så vill jag bara påminna er om att kika på mitt förra inlägg. Det som handlade om det nya betalkortet från Rocker. Du har alltså möjlighet att komma upp i 10% cashback på varje köp du gör med kortet. Jag har inte hört något kort med så bra cashback. Någonsin. Dessutom kan du få 0,85% ränta på Rockers sparkonto. Det är också rätt bra.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x