Torsdagstankar, över 400 blogginlägg

Över 400 blogginlägg

Detta inlägg är det 401:a på bloggen. Det betyder alltså att min senaste månadsrapport blev mitt 400 blogginlägg. Kul att det det hunnit bli så många inlägg. Att jag skrivit så många. Jag som verkligen hatade att skriva när jag gick i skolan. Ni sitter jag här många år senare, med en blogg som, trots att inläggen inte håller högsta kvalitet, snart kommit upp i 500 000 sidvisningar. Kul att ni varit med på min resa och hoppas ni fortsätter med det.

Fotbolls-EM

Inför detta EM var jag ärligt talat inte supertaggad. Som ni kanske minns så hade jag biljetter till EM och en resa bokad till Dublin. Detta var pre-Covid-19. Efter att mästerskapet flyttat datum och en pandemi som växte valde vi att boka av allt. Pengarna fick vi tillbaka men det gjorde att suget försvann lite. Men, när det väl var dags för Sveriges första match, då kom pirret tillbaka. En jobbig match mot Spanien. Verkligen jobbigt att titta på, men så skönt med ett poäng. Det gav stora hopp, trots spelet.
Mot Slovakien gör vi en riktigt bra match och Polen matchen är bra i omgångar.
Vi vinner gruppen och jag fick en riktigt go känsla i kroppen. Att vi dessutom får Ukraina i åttondelen känns ju som uppbyggt för succé (trots att vi senaste mötet i ett mästerskap förlorade).
Åttondelen kom och Sverige gör i mina ögon en riktigt bra insats. Men bollen vill inte in i mål alla gånger.

Jag kände mig så besviken dagen efter. Nu tror jag dessutom att vi hade stått bättre upp mot engelsmännen än vad Ukraina gjorde. Aja, ett nu i efterhand spännande mästerskap för Sveriges del och jag tycker det ger hopp om ännu bättre insatser i framtiden. Vi har ju ett gäng unga vassa killar på väg in!

Nu ser jag framemot att se Italien vinna mot England på söndag. Tycker Italien är värda det iår.

ATH

Portfölj 3 månadersgraf

Det var en period där mina innehav föll neråt. Nu har dock detta vänt och senaste två veckorna har gått riktigt bra. Mitt aktieinnehav på Avanza var och snuddade strax under 200 000 kr för ca 2 månader sedan. Efter det har det gått ner en del för mig men nu är vi där igen. Precis under 200 000 kr och har vi några dagar på plus nu så kommer jag över den gränsen.

Förutom innehavet på Avanza så finns det lite pengar i fonder, Lendify, Savelend och något annan alternativ investering. Så min del av familjens sparande är över 200 000 kr. Men jag skulle gärna se att innehavet på Avanza spräcker den gränsen.

Du gillar kanske också...

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The Dividend Story

Hej!

Ruskigt bra jobbat med 400 inlägg och stort tack för alla fantastiska inlägg du bjuder på! Jag håller typ med ordagrant kring EM och nu hoppas vi mycket på Italien-vinst på söndag! 🙂

Slimis

Hej PB?

Grattis till 400 inlägg. Alltid kul att läsa din blogg 🙂 500 000 sidvisningar va inte dåligt det heller.

Fortsatt lycka till nu framöver.

Mvh Slimis

Fumlan

Wow! 400 är riktigt många, och det är alltid intressant att läsa! Bra jobbat och grattis till det!

Mvh Fumlan

Daniel H. Komarica

Bra jobbat och grattis till 400! En rolig blogg att följa med mycket läsvärt 🙂

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x