Min portfölj

Nu har jag äntligen påbörjat en sida på bloggen där min portfölj visas upp. Idag är det enbart mitt innehav på Avanza som ligger uppe. Kommer bygga på med mer innehav framöver.

Portfölj
Min portfölj

Vill du se hur jag byggt upp portföljen så klicka på ”Min portfölj” i menyn eller på denna länken:
Min portfölj

Vad har du i din portfölj?
Har du några alternativa investeringar?

Du gillar kanske också...

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anton

Problemet ser ut att vara att det läggs en srcset-tagg på dina bilder som refererar till en bild som inte finns riktigt. Det kan mynna ut i att enheter med stöd för srcset inte visar bilderna. Jag ser exempelvis inte bilderna på desktop heller.

Inte hundra på hur plugins funkar om man kör via wordpress.com. Det kan gå att lösa genom att generera om alla bildstorlekar; Finns en plugin som heter ‘Regenerate Thumbnails’. Så skulle prova med det först. Annars kan det vara Jetpack som spökar där Lazy Images är den inställningen som är mest intressant.

Hade varit kul att se innehaven. På min mobil visas dessvärre bara ett antal tomma rutor. Har för närvarande inte tillgång till min PC eller Ipad.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x