Min portfölj, nytt försök

Nu har jag gjort om sidan med mina innehav. Tydligen så blev det något fel med bilder på första försöket. Nu har jag testat på min mobiltelefon också och det ser ut att fungera fint. Jag har inte hunnit lägga in allt men det kommer framöver. Det är alldeles för varmt att sitta vi datorn en längre stund och snart drar vi iväg med husvagnen i 10 dagar. Så det får bli efter det. Hoppas ni alla njuter av sommaren. Här kan ni kanske inspireras av mina aktieinnehav.

Portfölj
Min portfölj

Vill du se hur jag byggt upp portföljen så klicka på ”Min portfölj” i menyn eller på denna länken:
Min portfölj

Vad har du i din portfölj?
Har du några alternativa investeringar?

Du gillar kanske också...

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas

Kul att du delar med dig av din portfölj, ha en trevlig semester!

VGI

Bra variation på portföljen med fina innehav 🙂 En del aktier som jag nog aldrig sett tidigare. Läser du på mkt om bolagen före du slår till? MVH VGI

Tack! Nu ser det bra ut på mobilen också. Några av bolagen känner jag inte till, så dem ska jag kika lite på 🙂

Rune Ljungströmmer

Men jösses vilken spretig portfölj totalt sett men jag har åsså gillat många innehav medan nu fokuserar jag på endast två ben nämligen swed med mål 2000 x 7.35 vilket ger sköna 14700 kr i oktober och kanske ännu mer längre fram samt volvo b med 1000 för utveckling och en generös utdelning till våren, mums
Frågan är om du gillar administrera portföljerna eller om du önskar öka dina intäkter?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x