Stepler poängsystem

Stepler, uppdaterat poängsystem

Stepler - gå och få

Stepler, appen där du får poäng för varje steg du får. Nu har dessutom Stepler´s poängsystem blivit bättre.
Jag har skrivit om Stepler tidigare:
Samla poäng med Stepler

Poängsystemet

Nu har de uppdaterat poängbeloppet för de dagliga belöningarna.
Stepler fungerar som så att du får 1 poäng för var 1 000 steg. De har satt ett maxtak på 20 000 steg. Vilket kan ses som timligt ändå. Skulle tro att det är rätt få användare som kommer upp i dessa 20 000 steg.
Det betyder alltså att du kan få 20 poäng om du går 20 000 steg. I början var taket på 10 000 steg men det var ganska längesedan detta ändrades.

Utöver detta så kan du få extra poäng genom att låsa upp dagliga belöningar. Detta har nu blivit mer förmånligt än tidigare.

Du får poäng för att bjuda in vänner, ansluta dig till Facebook och varje dag har du en daglig belöning som ger 3 poäng extra. utöver det så låser du upp möjligheten till fler poäng vid 5 000 steg, 10 000 steg, 15 000 steg och 20 000 steg.

Varje dag kan du, oavsett steg, lösa in 3 extra poäng genom att titta på en kort reklamvideo, brukar var ca 30 sekunder. Ibland kortare.
Går du 5 000 steg låser du upp en till annonsvideo värd 2 poäng.
Vid 10 000 steg ytterligare en, värd 3 poäng.
Kommer du upp i 15 000 steg är annonsvideon värd 5 poäng.
Lyckas du under dagen gå mer än 20 000 steg så är den sista annonsvideon värd hela 10 poäng.
Allt som allt går det alltså att få totalt 43 poäng!

20 poäng bara genom att du gått 20 000 steg. Kräver inget engagemang med appen, bara att den är installerad på telefonen. Om du också är aktiv och kikar på annonserna går det att få ytterligare 23 poäng.
Kan du dessutom bjuda in några vänner så har du ett par poäng extra då varje inbjudan ger dig 10 poäng extra.

Stepler info
Ökad motivation till att gå fler steg varje dag.

Du får nu mer poäng

Den stora förändringen är att du har möjlighet att få mer poäng idag än tidigare. Det är kul och motiverar troligtvis många att ta en extra promenad eller en omväg till jobbet eller affären. Jag gillar dessutom att de verkligen premierar att du går många steg. Att det ger extra mycket att titta på de dagliga belöningarna som kan låsas upp vid 15 000 steg och främst vid 20 000 steg.
Jag vet själv hur jag fungerar och det har hänt att jag gått några extra steg på kvällen bara för att låsa upp 15 000 steg belöning och nu kommer det kanske bli någon extra kvällspromenad om det är nära 20 000 steg. De där extra 10 poängen kan det vara värt.

Vad kan du få för dina poäng?

Jag själv har, när detta inlägg uppdaterades, 11 048 poäng. Som ni kan se på bilden. Jag har sedan start haft siktet inställt på en gratis mobiltelefon eller ett presentkort hos en researrangör. Jag har en bit kvar men inget är omöjligt. Är lite sugen på ett PS5 också.

Utöver dessa tre, de ”dyraste” produkterna i poängshoppen, finns det en hel drös med erbjudanden.
Presentkort på Collar of Sweden på 500 kr.
Gratis mobilskal.
Plus en massa rabatter på företag.
Det kommer ganska ofta nya erbjudanden också.

Har de testat Stepler?
Hur många poäng har du?

Inlägget innehåller värvningslänkar

Du gillar kanske också...

3.5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Läs hela inlägget av Pappa betalar här –> Stepler, uppdaterade poängsystem […]

[…] Länk till hela inlägget hos Pappa Betalar?: Stepler, uppdaterade poängsystem […]

Arbetsplanen

Har också Stepler men är ganska passiv där sedan jag märkte att det började bli dyrare i shopen :p Rimligt nu dock om man kan tjäna 43 poäng/dag – då måste priserna höjas på belöningarna också. Bra generellt att de uppmuntrar till fysisk aktivitet 🙂 Går alltså att få en 3000-kronors-resa vartannat år genom att bara vara aktiv (men passiv i appen). Eller varje år om du klickar på alla annonser. Känns som en ganska rimligt hög nivå som uppmuntrar till fysisk aktivitet. Själv drar jag bara in typ 10 poäng/dag i snitt :p
/Arbetsplanen

Arbetsplanen

Ja, det var 3 poäng = 1 krona ungefär när jag började. Kommer specifikt ihåg att presentkort Ving (resa) värde 5000 kr kostade 15000 poäng. Nu kostar den 25000 poäng eller så får du 3000 kr för 15000 poäng. 5 poäng = 1 krona numera, dock kan du få betydligt mer poäng/dag.
/Arbetsplanen

[…] Här kan du läsa mer om Stepler:Stepler […]

[…] Stepler poängsystem Ett inlägg från 2021 som fortfarande drar besökare till bloggen. Har du inte Stepler än så är det dags att skaffa det nu. Klicka här för att ladda ned appen. […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x