GratisPengen november 2020

Projekt GratisPengen

 Inlägget innehåller reklam och annonslänk från Ebuno
och Reward Network.
Då är det dags att titta till GratisPengen ingen. I februari 2021 så är det 3 år sedan projektet startade. Kul att jag orkat hålla på så länge och att det gett en hel del pengar. I omgångar har jag lagt mycket tid på detta, i andra omgångar nästan ingen tid. Just nu så blir det kanske en timme i veckan i snitt. Då räknar jag tid med att kolla cashback och svara på paneler. Kreditkortsbonusen sköter sig själv.
November var en bra månad. Första månaden sedan februari som det kom in över 1 000kr. Det har varit nära någon gång också men inte nått hela vägen över tusenlappen. Det är faktiskt bara 4:e gången detta hänt på de nu 35 månaderna jag haft projektet. 
Totalt har jag dragit in 21 907kr på detta. Det ger ett snitt på 644kr i månaden. 
Men tack vare att dessa pengar investerats på börsen så har varje krona fortsatt jobba åt mig. Det fina med det är att de förökar sig. Och det har de gjort riktigt bra.
Portföljen är med denna månads insättning uppe i ett värde på 29 970kr (per sista november). Det är en ökning på 8 063kr. Tack för det 🙂
Så pengarna har fortsatt jobba på åt mig. Panelundersökningarna må ha dålig timpeng men eftersom de fortsätter jobba åt mig så har timpengen jag lagt ner ökat med 27%. Fortfarande inte världens bäst betalda jobb men helt klart värt det!
Denna månad har portföljen ökat med nästan 3 000kr varav enbart 1 000 är insättningar. Pengarna jobbar på bra!
Just nu ligger de 1 017kr som inkommit denna månad på ett sparkonto. Jag är osäker på om jag ska sätta dem i arbete. Mest troligt är att alla pengarna kommer användas innan sommaren. Som ni vet är vi inte långt ifrån att köpa husvagn. Var faktiskt och tittade på en i helgen som vi är intresserade av. Tror inte att det blir just den men som sagt, det är nära nu.
Hur skulle ni gjort? Sparkonto för de pengar jag får in nu? Sälja allt och sätta in på sparkonto? Allt på börsen såklart!?
Jag ska erkänna att dessa pengar bara är en bonus så det lutar mest åt att fortsätta lasta in pengarna på börsen. Ökar de blir jag glad, minskar de så spelar det faktiskt ingen roll.
Vill dock gärna ha lite input på detta.

Pengarna som investerats från projektet ligger nu på 21 907kr men portföljvärdet är per 30/11: 29 970kr.

Sammanställningar och portfölj. 
Portföljens värde ligger på ca 30 000kr,  (ca 27 00kr föregående månad). Projektet har pågått i 35 månader. Inkomsterna har legat på i snitt 644kr/månad. Inte illa.

Ebuno, den bästa panelsidan.

November

1 017kr till GratisPengen.

Annons Komplett Bank.
Kreditkort med bra cashback.
2% cashback på internetköp, 1% på övriga köp.


Panelerna gav 149kr.


Cashbacksidorna  600kr.

Kreditkortsbonus 268kr.

Vill du testa några paneler så har jag listat 61 st på sidan 

Börja med att registrerar dig på ett par. Det kan vara lite segt i början men efter ett tag kommer det igång ordentligt.

Är det värt det?

Man kan tycka att det är småpengar att hålla på såhär men det är verkligen gratispengar. Cashbacksidorna är pengar rakt ner i portföljen. De kräver bara att jag använder deras hemsida när jag ska köpa något. Inte så jobbigt

Preem eller Komplett är ännu lättare, jag använder kortet och de ger cashback. Det går också att kombinera cashbacksidorna med kreditkortens bonus. Bonus på Bonus.

Panelerna är det som tar lite tid men jag försöker göra det vid tillfällen då jag annars bara skulle slösurfa eller spela ett meningslöst mobilspel,

Annons Reward Network, den bästa cashbacksidan.

Vill du stödja mig i ”GratisPengen” får du gärna bli medlem på dessa sidor för att själv få återbäring på dina köp.

På Reward Network får du 10kr i välkomstbonus och de har bäst cashback 
och ger bra bonus på nya medlemmar:

Reward Network är sidan med högst cashback:

På Bonusway får du 100kr när du gjort ditt första köp:

På MyBonus och Refunder får du en välkomstbonus på 50kr om du klickar på min länk:

På Cashbackshopping och Cashback Ninja får du en välkomstbonus på 25kr om du klickar på min länk:

Ingen bonus, bara cashback:

Tack för din hjälp! Hoppas du kan spara några kronor på dina köp.

Hur har det gått för er?
Paneler?
Cashback?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej DS!
Ja jag tror jag får testa ett sannoliksintervall och känna efter vad som känns bekvämt. Bra tips.

Bra tankar.

Detsamma!

The Dividend Story

Hej!

Fantastiskt bra!! Kul med att husvagnsköpet närmar sig 🙂 Svårt att ge råd. Om köpet är "riktigt nära" kanske jag hade plockat ut pengarna, då vet man vad man har att röra sig med i alla fall. Man kanske kan sätta upp något sannolikhetsintervall på hur börsen skulle kunna gå kommande 6-12 månader – t ex allt i från -50% till +30% och känna efter hur det skulle kännas vid olika utfall.

Men jag hade nog cashat ut om köpet är "riktigt nära". 30 000 kr är grymt bra jobbat och om det blir t ex 1 000 – 5 000 kr extra som börsen eventuellt genererar kanske inte är värt risken att en större sättning skulle komma på börsen. Så tänker jag 🙂

Trevlig dag!

Pappa betalar?

Hej Fumlan!
Tack!
Ja, ser det inte som investering men tror ändå att det är en kul grej för familjen och det jag sett och hört så tappar de inte särskilt mycket i värde. Det är ju alltid något.

Ja visst är det säkrast med sparkonto men eftersom detta bara är "bonuspengar" så känner jag mer sug av att låta dem fortsätta vara exponerade mot risken på börsen.
Risken med detta är väl att man ångrar sig ifall börsen faller.
Suger på beslutet några dagar till.

Mvh PB?

Pappa betalar?

Hej!
Jag använder mest Ebuno och Mobrog. Och appen OpinionApp, där man samlar olika CINT paneler. Går man allin och verkligen matar på med undersökningar så kan man nog fixa ganska många hundralappar varje månad. Men vet inte om man orkar köra så hårt under någon längre period.

Jag har inte koll på "beermoney" men googlade lite. Är nog inte lika utbrett och vanligt här i Sverige och många som ser snett på folk som försöker dra in lite extra på detta.

Mvh PB?

Fumlan

Bra jobbat med Gratis-pengen!
Spännande med husvagn, känns som en mycket bra investering.
Svårare att svara på hur du ska göra med kommande inkomster om tanken är att de ska finansiera köpet. Det säkraste är väl sparkonto med schysst ränta, även om du missar ett halvår på börsen. 😉

Mvh Fumlan

TL

hur mycket tjänar du på en panel ungefär och vilka sidor/appar använder du mest?

Känner att jag har ganska bra koll på "beermoney" internationellt, men information om vad som fungerar bäst i sverige är svårare att hitta 🙂

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x