Jag lever….

Tjenare bloggen!
Det var ett tag sedan nu. 2 veckor för att vara exakt. Var längesedan det dröjde så långt mellan inläggen. Men denna gång var det iaf ett planerat stopp.

Renovering

Alltså det är ju inte supernice att göra om vardagsrummet själva. Problemet blir att köket får ta mycket av prylarna. Särskilt då vi bor i ett hus med bara kök,vardagsrum och toalett på nedre plan. Så det har varit två veckor med ett rörigt hus. Det tar på krafterna. Speciellt när man jobbar heltid under veckorna.
Men nu har det ljusnat här hemma. Tak och väggar är målade. Blev bra. Nytt parkettgolv är ”klickat”.  Det som saknas nu är taklister och golvlister. Sedan är vi klara. Så JÄKLA skönt. 
Vi är inga händiga individer så jag är galet nöjd med att vi blivit klara så snabbt och att resultat blev bra.
Jag lovar att lägga upp några bilder när vi är helt färdiga.
På torsdag är jag tillbaka med ett inlägg om hur sparkvoten blev under april.

Så detta får faktiskt bli allt denna måndag.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The Dividend Story

Häftigt, ser framemot bilderna 🙂 Personligen är jag extremt ohändig så det är oerhört inspirerande och imponerande att följa er renoveringsresa 🙂

Pappa betalar?

Ja det värsta är att man inte kan fixa varje dag. De dagar då man har jobb och fotbollsträning (är tränare till sonens lag), då orkar man inte ens titta på en färgpensel eller roller när man kommer hem. Så det försvinner ett par dagar i veckan.

Våra barn börjar dock bli så pass stora nu att de klarar sig själva eller leker hemma hos kompisar under en sådan period. Så den fasen att det går hyffsat bra har vi kommit till. Det känns bra. Men vardagsrum och kök är nog de värsta rummen att göra om då det är de rum som behövs mest.

Mvh PB?

Snålgrisen

Ja en renovering tar alltid bra mycket mer tid än vad man tror, speciellt om det inte går att jobba ostört under några dagar pga barn och annat. Jag börjar lära mig att man inte kan göra allt själv som heltidsarbetande med småbarn, men det är lätt att "synda", speciellt när det finns pengar att spara.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x