Cashback, allt blir inte alltid som man tänkt sig

Äntligen jullov. Har inte haft så mycket tid/ork att sitta vid datorn. Fullt ös med sista skiolveckan på jobbet och med mina egna barn. Men nu har jag 18 lediga dagar framför mig med barnen. Faktiskt har MB? också tagit ledig. Hon Börjar jobba några dagar för mig och barnen men det ska bli riktigt gött att vara lediga tillsammans.

Cashback från MyBonus som aldrig kom

I slutet av Augusti skrev jag om en nobrainer när det gäller cashback. Snabba cash (cashback) 
Det var bara att spela några kronor hos Casumo och Leo Vegas och få rätt bra med pengar tillbaka.
Tyvärr så har denna cashback dragits tillbaka. Jag mailade med MyBonus och de är ledsna för det som skett. Casumo och Leo Vegas anlitade en firma för att fixa villkoren till denna deal. Där har det nu blivit ett bråk om vad som stod i villkoren. Varken Leo Vegas eller Casumo vill betala ut cashback, så klart vill inte firman de anlitade göra det heller. Därför står vi där vi står idag, utan cashback. Jag har också förstått det som att det inte är någon idé för MyBonus att dra igång en stämning då bolagen finns på Malta. Det skulle bli dyrt och därför inte värt det.
Byst, Inga Pengar, Obestånd, Konkurs

MyBonus betalar iaf tillbaka pengarna du spelade för. Så skicka ett mail till MyBonus med ett kontoutdrag från Leo Vegas och Casumo. Så har du inte förlorat några pengar iaf.

Jag känner mig besviken över att det ska kunna bli såhär.
Jag kan tycka att MyBonus är lite snälla mot Leo Vegas och Casumo. Vad jag kan minnas så var villkoren väldigt tydliga. Förstår inte hur det går att motsätta sig att fullfölja avtalet från deras sida.
En gång är ingen gång. Sker det något liknande fler gånger då kommer jag inte fortsätta använda MyBonus.

Om du agerade på denna cashback. Skicka ett mail till MyBonus så du får tillbaka pengen du satsade.

Annons Reward Network, inte den snyggaste men den bästa cashbacksidan.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej DS!
Ja verkligen. Trodde inte att det skulle strula på MyBonus. Men en gång är ingen gång.

Tack! Jag är faktiskt ganska trött efter den den här hösten har jag märkt. Så nu känns det riktigt nice att koppla bort jobbet och bara njuta av familjen och livet.
Håller tummarna för att snön ska komma så vi kan åka längdskidor i stugan.

Mvh PB?

Pappa betalar?

Hej Hea!
Vad bra att du fick tillbaka pengarna.
Ja, jag håller med, förtroendet blev inte bättre.

Mvh PB?

The Dividend Story

Tråkigt med strul med My Bonus 🙁

Underbart med jullov! Hoppas att ni får en fantastiskt ledighet!

Hea

Det har jag gjort och de var snabba på att betala tillbaka mina spelade pengar. Men förtroendet för spelbranschen är om möjligt ännu lägre nu.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x