Snart har hela familjen sitt abonnemang hos Vimla

Vimla, kanske det billigaste mobilabonnemanget 

Inlägget innehåller reklam och 
annonslänkar för Vimla


Nu var det längesedan jag skrev om Vimla.
Ett billigt och väldigt bra mobilabonnemang. Min dotter har testat detta under en lång period och tack var er läsare som skaffat Vimla via min länk, så ringer och surfar hon helt gratis, varje månad.

Jag själv passade på att byta till Vimla i somras när mitt abonnemang hos Tele2 var slut. Jag är helnöjd och betalar 90kr i månaden för ett abonnemang med 3GB surf. Detta räcker fint för mig, det är bara på somrarna som det är i det snålaste laget. Då är det tur att jag kan spara surfen under året och därmed har en pott att ta från när det behövs.

Telenors nät fungerar mer än väl på de platser vi rör oss runt och i.
Möjligheten att få ner priset genom att värva vänner gör det till den bästa operatören. Det tycker iaf jag.

Det som är bra med att ge barnen ett abonnemang hos Vimla, är att alla som studerar får 6GB istället för 3GB surf. För 90kr i månaden är det riktigt bra. I dagsläget har min dotter ca 60GB sparad surf ocskå. Så det går ingen nöd på henne.

Nu under Black Week så passar Mamma betalar? på att byta till Vimla.
30kr i månaden de första 3 månaderna på alla abonnemang. Detta betyder att hon kommer ha 100GB sparad surf efter 3 månader och när dessa 3 månader är slut så byter hon till det billigaste abonnemanget. Då klarar även hon sig ett bra tag.

Vill du inte använda min länk så går det lika bra att gå direkt till Vimla´s hemsida och fixa där. Men då missar du rabatten varje månad.

Vimla, en schysst mobiloperatör

”Vimla startades med en övertygelse om att göra saker annorlunda och vara ett schysst företag, med bra villkor och erbjudanden. Inga luriga asterisker, hala säljare eller lull-lull för att sälja mer. Ingen bullshit liksom. Därför känns det helt rätt att skänka en del av vinsten till välgörenhet. Så att varje gång du ringer, messar och surfar med Vimla gör du världen lite bättre.”
Källa: vimla.se

Dottern har det billigaste alternativet och som studerande går hon på Under 18/student/55+ prislistan. I det ingår det alltså fria samtal & mess och 6GB surf. Eftersom många läsare använt min länk betalar vi 0kr för hennes abonnemang. Tack alla för det!

Alla som har abonnemang hos Vimla kan tipsa sina vänner och familj. Om någon skaffar ett abonnemang med din tipslänk så får både du och din vän 10kr rabatt på fakturan. Det kallas Vimlavän. Rabatten behåller du så länge din vän fortsätter betala på sitt abonnemang.
Ordinarie prislista är också riktigt bra även om du får lite mindre surf.

Kom också ihåg att all surf du inte gör av med sparas till nästa månad. Använder du min länk så kan du direkt räkna av 10kr på priset du ser i listan.
Jag ser nu att Tele2 tar 199kr för 2GB surf. Hos Vimla får du 18GB för 210kr månaden. Snacka om prisskillnad!

Passa på att få ner dina månadskostnader med Vimla. Just nu är det dessutom en riktigt bra deal!
Det börjar också bli dags för den fjärde medlemmen i vår familj att få en gammal telefon. Så vi kommer att teckna ett abonnemang till honom också. Så snart har alla 4 i familjen abonnemang hos Vimla. Det fantastiska är att vi ändå får en lägre månadskostnad med 4 abonnemang hos Vimla en vad det kostade oss att ha 2 abonnemang hos Tele2

Jag tycker detta är ett bra spartips och kände därför att jag vill dela det med er.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej IGMR!
Tack!
Härligt, många sparmedvetna som kör på Vimla.

Jobbtele har jag haft en gång. Med det arbetet jag hade då var det inte värt de sparade kronorna. Alldeles för många samtal efter arbetstid. Gick inte för mig.

Mvh PB?

IGMR

Snyggt jobbat PB? Vi är nere på låga pengar för våra mobilkostnader också tack vara Vimla. Nu i och med jobbytet får fru IGMR en jobbmobbe som hon kan ringa fritt för och det raderar hennes kostnad (och framtida nyköp av mobiler). Det kul att optimera vardagskostnaderna!

Pappa betalar?

Hej Slimis!
Ja verkligen superkul. Blir verkligen glad när någon klickar på mina länkar.

Låter som en riktigt bra plan Slimis.

Tack så mycket och detsamma!

Mvh PB?

Slimis

Kul att du lyckats värva så många vänner. Ett litet jobb som att värva några vänner kan ge ett så bra resultat på lite längre sikt. Så fort mina barn blir lite större ska jag värva dem till Vimla. Med lite tur lyckas jag ringa gratis hela livet och sen kan barnen få ärva mitt telefon nummer. Kanske kan flera generationer ringa gratis med lite tur? Vi får se hur det går. Bra jobbat av dig och fortsatt lycka till att värva nya medlemmar till den bästa operatören.

Mvh Slimis

[…] på abonnemang hos Vimla (2020-11-14)Kom ihåg att se över ditt mobilabonnemang (2020-06-18)Snart har hela familjen sitt abonnemang hos Vimla […]

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x