Sänk priset på ditt mobilabonnemang

Vimla, kanske det billigaste mobilabonnemanget 

Inlägget innehåller reklam och 
annonslänkar för Vimla

Det var längesedan jag skrev om Vimla. Vi lät vår dotter få en egen mobil för ca 2 år sedan, tror jag att det var. Tiden går så fort så jag är inte säker.
Då testade vi ett kontantkort via Comviq. Fyllde på med 100kr åt gången. De borde räcka ett tag tänkte vi. Hon ringde och smsade inte så mycket men pengarna tog slut efter bara några veckor. Då insåg vi att det var surfen som sög ur alla pengar. 0,5 GB kom man inte långt på.

Då bestämde vi oss att det var dags för ett abonnemang istället. Skönt att slippa fylla på pengar och då vet vi att hon alltid kan ringa.

Vi började titta runt och fastnade för Vimla. De går på Telenors nät som fungerar bra överallt där vi är och bor.
Möjligheten att få ner priset genom att värva vänner lockade såklart också.
Eftersom dottern är ung och går i skolan så får hon fria samtal och sms + 6 GB surf per månad. Surfen tar aldrig slut längre. Just nu har hon 92 GB att surfa för eftersom surfen sparas.
Detta har gjort att både jag och MB? tagit minsta surfen hos Tele2 på våra mobiltelefoner. Tar den slut en månad så kopplar vi upp oss på dotterns mobil om det behövs.

Sitter i skrivande stund i stugan med datorn uppkopplad via dotterns telefon. Smidigt.

Vi har nu haft Vimla i över ett år och det har aldrig strulat. När både mitt och MB?´s abonnemang hos Tele2 går ut så byter vi båda till Vimla.

Vill du inte använda min länk så går det lika bra att gå direkt till Vimlas hemsida och fixa där. Men då missar du rabatten och de fria månaderna.

Vimla, en schysst mobiloperatör

”Vimla startades med en övertygelse om att göra saker annorlunda och vara ett schysst företag, med bra villkor och erbjudanden. Inga luriga asterisker, hala säljare eller lull-lull för att sälja mer. Ingen bullshit liksom. Därför känns det helt rätt att skänka en del av vinsten till välgörenhet. Så att varje gång du ringer, messar och surfar med Vimla gör du världen lite bättre.”
Källa: vimla.se

Dottern har det billigaste alternativet och som studerande går hon på student/55+ prislistan, vilken är den ni ser här ovanför. I det ingår det alltså fria samtal & mess och 6GB surf. För bara 20kr/månaden.
Vadå 20kr/månaden tänker ni!

Ja Vimla har en riktigt bra grej. Det är att alla som har abonnemang hos dem kan tipsa sina vänner och familj. Om någon skaffar ett abonnemang med din tipslänk så får både du och din vän 10kr rabatt på fakturan. Det kallas Vimlavän. Rabatten behåller du så länge din vän fortsätter betala på sitt abonnemang.
Jag har alltså 8 Vimlavänner! Tack kompisar!

Här är ordinarie prislista vilket också håller sig bra med konkurrenterna:

Kom också ihåg att all surf du inte gör av med sparas till nästa månad. Använder du min länk så kan du direkt räkna av 10kr på priset du ser i listan.
Jag som har 8GB hos Tele2 betlar 199kr för det. Hos Vimla skulle jag få 15GB för samma pris om jag använder min länk till dotterns abonnemang.

Jag tycker detta är ett bra spartips och kände därför att jag vill dela det med er.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Ja passa på och gör det.

Jag förstår. Hoppas kunna bjuda på fler böcker i framtiden.

Mvh PB?

Anonym

Ska passa på att värva syrran nu när dem har gratis i 2 månader. Men ska läsa på lite till, vad som blir bäst för henne.
Tack för tanken, men den boken har jag redan 🙂 /Emelie

Pappa betalar?

Hej Emelie!
Ja visst är de bra. Perfekt ju, 90 kr är ett bra pris för ett mobilabonnemang. Speciellt om du har 100 GB att surfa för också, det gör man inte av med i första taget.

Glad påsk!
Du är inte intresserad av att få boken "så här blir du miljonär i hängmattan". Ser inte att du skrivit upp dig på http://pappabetalar2018.blogspot.com/2019/04/skicka-vidare-sa-har-blir-du-miljonar-i.html

Mvh PB?

Anonym

Har haft Vimla i 1 år nu, så nöjd. Skaffade mig en surfpott när jag betalade 50% på abonnemanget i 3 månader. Så nu betalar jag 100kr lr 90kr för 2gb och använder mig utav potten som ligger på 103gb. Perfekt nu när jag är mammaledig att bara betala 90kr 🙂 GLAD PÅSK //Emelie

Pappa betalar?

Hej Slimis!
Ja så är det verkligen.
Jag ser framemot när mitt och MB?´s abonnemang hos Tele2 går ut i slutet på året. Då kommer även våra telefoner surfa och ringa runt med Vimla. Blir ganska många kronor som sparas in på det faktiskt.
Kanske gör att det går att slänga några extra kronor till börsen eller resekontot 🙂

Mvh PB?

Slimis

Bra tips där PB?

Folk betalar alldeles för mycket före sina abonnemang. Pengar man kan göra något annat roligt för 🙂

Mvh Slimis

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x