Tiden räcker inte till

Nu får det vara nog med radiotystnad.

Det var längesedan det kom något nytt på bloggen.

Tiden räcker inte till

Som ni vet har jag fru och två barn. Det kräver sitt engagemang. Skulle aldrig vilja byta bort det mot något här i världen. 
Dock är den en hektisk period jag lämnat bakom mig.
Grabbens fotbollslag, som jag är tränare för. Det har sedan förra tisdagen tagit 17 timmar från mig. Jag tycker mycket av det är kul men detta har varit en extrem vecka. Möte på kansliet, utbildning, fotbollsträning, mail med nya spelares föräldrar, mail med tränare och lagledare. 
På detta så har det varit alla hjärtans dag, självklart gjorde jag och Mamma betalar? ett trevlig restaurangbesök utan barnen. Mycket mysigt. 
Med det och en 40 timmars arbetsvecka så har bloggen inte riktigt fått plats i livet.
Glömde, hunnit med ett möte i valberedningen jag sitter med i också.

Ekonomi

Men något som har med ekonomi att göra då.
Jag fick ett mail från valkansliet angående Europaparlamentsvalet i Maj. De håller just nu på att placera ansökningarna och räknar med att vara klara i början av Mars.
Ni får hålla tummarna åt mig att jag får plats. Antar att detta arrangemang är mindre än riksdagsvalet.

Hur ser er vardag ut just nu?
Veckor som dessa är tuffa men samtidigt är det inte så ofta det är så intensivt. 
Jag vet dock att jag har en likadan vecka om 2-3 veckor. 
Tur att det är sportlov nästa vecka och det innebär ledigt för mig. Lite jobb på måndagen men annars ledigt.
Denna gång har jag turen att även Mamma betalar? är ledig eftersom hon tog ledigt lite innan nya tjänsten börjar.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Grymt!
Tack för att du tog dig tid!!

Mvh PB?

lekonomi

Eller så förklarar jag dåligt 😉

Screenshot:

Screenshot

Pappa betalar?

Tack, men jag tror jag är knäpp i huvudet. får det inte att fungera.
När jag lägger det i kommentatorsfältet står det att taggen inte är tillåten:HTML

Lekonomi
Pappa betalar?

Hej Frilans!
Ja alltså jag skulle definitivt kunna tänka mig att jobba mindre för att engagera mig ännu mer i barnens fritid.
Men jag är inte där och när jag har en tillräckligt stor portfölj för det så är mina barn stora.

Mvh PB?

Pappa betalar?

Hej PengarochCash!
Jag vet inte. Risken är att det bara blir mer att göra under dessa timmar 🙁

Mvh PB?

Pappa betalar?

Hej Utbrytningen!
Ja visst är det så att vi själva skapar pusslet.
Men med barn med i bilden så kan det komma en hel del pusselbitar som inte passar in. Kalas, poolspel, träningar, kompisar som vill leka, tränarutbildningar för att man gillar att vara engagerad i det barnen gillar, ofta allt på samma ledig helg, ett barn som har svårt i skolan, osv.

Det är kul men den där tiden för bara mig eller vila, den finns inte alltid. Som tur är, handlar detta om en begränsad tid i livet. Så det är bara att njuta medans det går. Om ett par år kanske jag saknar det. Haha.

Mvh PB?

Pappa betalar?

Hej Cosmonomics!
Ja precis. Bloggen hamnar en bit ned i priolistan. Men samtidigt är det också kul så vill inte låte det gå för lång tid mellan inläggen. Jag skriver inget annars så har uppskattar ändå att få lägga lite tid på bloggskriverierna. Trots att det inte alltid finns tid för det.

Mvh PB?

Pappa betalar?

Hej Lekonomi!
Det kan säkert vara hektiskt utan barn också. Jag vet själv hur lätt det kan vara att jobbet tog mer plats i mitt liv innan barnen kom.

Just egentiden kan jag sakna ibland. Dock blir det mer och mer av det nu ju äldre barnen blir.

Måste få fråga hur du gör för att länka till bloggen i kommentatorsfältet.
Jag har inte fattat det än.

Mvh PB?

Frilansportföljen

Det är sådana veckor som jag drömmer om att uppnå mitt långsiktiga mål så att jag kan gå ner i arbetstid..(trots att jag ej har familj)

PengarochCash

Vet hur det är, ibland önskar man att det fanns 30 timmar per dygn.

Han

Vi båda jobbar 40 h eller mer, tränar drygt ett par timmar om dagen. Han spelar och spelar in musik. Båda åker på spelträffar då och då. Och så skriva lite blogg och styra upp ett gemensamt hem med djur och allt. Nån gång kanske man träffar en bekant. Det blir ju lite pusslande ibland. Men jag vägrar kalla det för ett livspussel. Det är inte livet som har skapat pusslet, det är vi!

https://utbrytningen.blogspot.com

Cosmonomics

Känner igen mig! Håller på att varva upp för att gå tillbaka till jobbet som börjar med en forskningsperiod, och det har varit en del inför halvtidskontroll, ett abstract, och börjat fila på min avhandling. Med två barn och en man som jobbar mer än heltid är det… rätt mycket att göra. Bloggen får det jag råkar orka och hinna med, den är inte högst upp på priolistan (och de flesta inlägg är skrivna tidigare och ligger på schemalagd postning…).

Lekonomi

Låter tufft. Man (jag) blir bortskämd som singel och utan barn antar jag 🙂

Mvh https://lekonomi.blogspot.com

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x