Röstmottagare, jobba extra igen.

Tips på extraknäck igen

Nu när jag ändå är inne på att öka inkomsterna lite så fick jag nyligen ett mail om att det nu går att ansöka om att jobba som röstmottagare under valet till Europaparlamentet den 26/5. Så är du ledig denna helg? Ta chansen att jobba lite extra, arvodet låg på ca 2 300kr före skatt när det var riksdagsval. Antar att detta är samma.

Här kan du läsa om tankarn kring att jobba som röstmottagare under riksdagsvalet.
Extraknäcka som röstmottagare

Jag hoppas att jag får chansen även denna gången. Hoppas att det hjälper att jag redan är inne i valsvängen och numera har lite erfarenhet.
Jag har iaf anmält mig så nu är det bara att vänta på svaret.

Ta kontakt med din kommun och hör om de behöver hjälp. Det är kanske inte lättförtjänta pengar. Det innebär många timmars arbete och sen kväll. Men det är det värt för att det är för en god sak och det ändå ger en ganska bra slant.

Har du jobbat som röstmottagare förut?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej!
Jättkul att kunna hjälpa med något 🙂
Hoppas ni får jobbet!

Mvh PB?

Utbrytningen

Stort tack för ett superbra tips! Jag var tvungen att saxa tipset till vår blogg, med en länk till din blogg så klart!

Pappa betalar?

Hej Anna!

Jättekul att du vill testa. Hoppas du får möjligheten att göra det.
Spännande. Hör gärna av dig om du får möjligheten att bli röstmottagare och berätta vad du tyckte.

Mvh PB?

Anonym

Tack för tipset! Jag har aldrig arbetat som röstmottagare förut. Men har nu anmält mitt intresse hos kommunen där jag bor för att vara röstmottagare under valet till Europaparlamentet den 26/5
Anna

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x