Vardagar, ett kap, Instagram, Geohunt och Etrion.

Vardagar!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart
Alltså ibland går att så fort. Efter en ledig vecka så är det kul att komma tillbaka till jobbet och köra igen men vissa veckor går vardagarna så fort. Jag har lyxen att få vara ledig på höstlov och de flesta andra lov. Men ibland kan jag önska att jag kunde sluta tidigare på vardagar också.
Där är vi inte än och just nu håller vi på och tänker och räknar på om Mamma betalar? kanske ska gå ner i tid och sluta tidigare varje dag. Får se vart det landar. Kanske efter jul och nyår.

Veckans kap

Helt klart när jag cyklade in på Ica efter jobbet häromdagen och hittade Pitepalt för knappt 20kr. 6st palt för under 20-lappen. Ett kap och det var 60% rabatt på den. Kollade på Twitter vad Miljonär innan 30 tyckte om detta. Han var inte direkt imponerad och konstaterade att det var ett högt pris för potatis och vetemjöl.
Men jag är nöjd och det är det viktigaste.

Handla mat på ett smart sätt. Här går det att hitta många kap.
Kom bara ihåg att handla det du behöver och inte bara köpa något för att det är billigt. 

Instagram

Pappa betalar? finns numera på Instagram. Jag gillar enkelheten med en bild och kort text. Jag har testat att lägga ut några bilder och har kikat runt bland ”sparInstagram” och ser att det finns mycket intressant där. 
Kommer testa ett tag och se vad jag tycket om Instagram.
Vill ni följ mig där så heter jag ”pappabetalar18” samma namn som på Twitter.

Geohunt

Jag har skrivit en hel del om detta ”spelet”. Nu är det dock sista gången. De lägger ner. Bara sådär, huxflux. Blev lite ledsen. Jag gillade idén att komma ut och leta skatter och kunna vinna priser. Antar att det var för få användare och kanske svårt att hitta företag som ville sponsra med priser.
Väldigt synd. Jag antar att jag är en alldels för dålig influencer!
Skulle ni hitta något liknande spel så säg till!

Etrion

Ett bolag som håller på med solceller som inte riktigt får fart i galoschen är Etrion. 
Jag har ju skrivit om Eolus Vind som går som tåget (ett miljötåg, såklart!) men här har vi en sidleds histora, visserligen några små toppar och dalar.
Jag har lyckats profetera genom att köpa och sälja några aktier här och där. Inga stora pengar men ändå pengar.
Idag släpptes en ganska okej rapport men trots det föll aktien. 
Detta är ett case i min lekportfölj som jag tror på men undrar varför det inte riktig vill sig. 
Någon här ute som har koll på denna aktien?

Portföljen

Oktober månad var ju inte en höjdarmånad. Men vad gör det när November börjat bra. Redan nu så ligger jag över 2% upp sedan 1:1 November. Mycket trevligt. Kanske att November blir en bra månad. Historiskt sett ska det vara det. 

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej Anonym!
Har testat förut men fastnade inte. Tror jag tycker det är lite för avancerat.
Inga priser i Geocaching.

Tack för tipset iaf.

Mvh PB?

Anonym

Testat Geocaching? Låter ungefär som samma sak, vet dock inte om man kan vinna riktiga priser i Geocaching för då mycket har jag inte spelat det.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x