Eolus Vind B, blir det min första two-bagger?

En two-bagger

Min första two-bagger är sjukt nära nu. Bilden nedan är tagen för en vecka sedan. 8 Oktober. Jag lade ut den på Twitter eftersom att Eolus Vind klättrat uppåt och bara gått. Egentligen utan att det hänt vidare mycket.

Idag ser det annorlunda ut. Jag var verkligen taggad på att få en 100%:are. Men som ni kan se så får jag vänta ett tag till.

Trist att bolaget tappat så mycket på så kort sikt. 
Kanske kan tänka mig att fylla på lite här nästa lön. 
Någon mer som äger Eolus Vind?

Blogg och Twitterfri helg

Ja nu är helgen över och det har varit rätt skönt att inte lägga så mycket fokus på mobilen och datorn.
Jag kan rekommendera alla att göra detta någon gång ibland.
Sthlm besöktes på fredag och det var trevligt.
Sedan en ganska lugn lördag med tvätt och en del FIFA 18 med sonen. Kanske dags att plocka in Electronic Arts i portföljen. 
Måste säga att jag saknat tv-spelandet. Måste bli mer av de i framtiden!
Söndag blev lite byggande på ett staket mot grannen. Det projektet påbörjades i somras och är nu klart. Sedan blev det en tripp till en rolig lekpark. Vi hade med oss varm choklad, pannkaka och smörgåsar. Supermysigt och vi var bort väldigt länge. Härligt att vara ute och njuta av solen.
På tal om amerikanska aktier (EA), så har jag öppnat en KF men ambitionen att börja köpa några utländska bolag. Tanken blir, eftersom jag inte kan köpa för så mycket varje månad, att jag lägger ett par hundralappar i Avanza Global och när det tillslut blir en summa som courtagemässigt är värt att investeras så säljs fonden och något kul utländskt bolag köps in. Sedan börjar processen med fonden igen. 
Vilken aktie är din favorit i utländska portföljen?

När jämförde du senast din bilförsäkring? Kom ihåg att göra det med jämna mellanrum! (affiliate)

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej TP!
Ja jag har sett det tidigare. Känns som att det inte är så jättemånga som äger denna. Det är visserligen ett litet bolag men som verkar i en viktig bransch och som gör gott för klimatet. Plus att den faktiskt ger rätt schysst utdelning.

Roligt att det kom en nyhet idag som gjorde att den återhämtade sig lite 🙂

Mvh PB?

Tryggpension

Jag har också Eolus vind, har haft den länge i portföljen. Den ligger nu på +40%, men har varit över +55%. Köper på mig nya lite då och då.
I utlandsportföljen har jag flera månadsutdelare, och den jag gillar mest är välkända Realty Income, en stabil utdelare som höjer utdelningen regelbundet.
Trygg Pension

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x