En av mina dyra vanor, fotboll!

Bara spara?

Som ni vet så försöker jag att hitta olika sätt att få ner kostnader i min vardag. Speciellt alla fasta utgifter men annat också. T.ex så cyklar jag numera till jobbet varje dag. Förutom en besparing på 400kr varje månad (parkeringskort) så blir det betydligt mindre diesel kostnader och mindre slitage på bilen. Det bästa är ändå att jag mår bättre av det. Motion är fantastiskt.
Mycket av detta kan ni läsa om i inlägget ”Förändrat köpbeteende”
I det inlägget skriver jag om att jag ser inköp och shopping på ett helt annat sätt idag och jag har också länkat till många inlägg kring hur jag har gjort för att spara pengar. 

En bekännelse

Jag har en punkt jag inte kan spara in på.
Fotboll. Jag älskar denna sporten. Idag är jag själv inte aktiv men hjälper iaf till i sonens lag och tidigare i dotterns. 
Det som jag däremot lägger en del tid på är att gå på Västerås SK FK (VSK) och deras hemmamatcher. Sedan jag flyttade till Västerås för över tio år sedan så är det få hemma matcher jag missat. 
Jag väljer också att alltid köpa något i kiosken på matcherna för att stödja klubben lite extra. Nu på senare tid har jag även fått sonen att följa med på matcherna.
Iår går det oerhört bra och med 3 matcher kvar är nästan uppflyttning till Superettan klart. VSK har haft en brokig historia och bara på de 10 år jag följt klubben har det svängt mycket. Både på och utanför planen. Jag tänker inte tråka ut er med massa info om detta men det har varit kul och jobbigt att heja på VSK. 
Men som sagt nu går det bra och det finns massor av pengar på klubbkontot. Sportsliga och ekonomiska förutsättningar är något nytt för denna klubben 😉
Jag vill bara uppmana alla er som bor i närheten eller i Västerås att gå på matchen imorgon (söndag) kl. 15.00.
Det ryktas om en publik på runt 5 000 personer. Detta i Sveriges 3:e högsta division. Helt otroligt.
Missa inte det. Jag kommer vara där och heja.

Vissa saker måste få kosta pengar

Det är bara så att vissa nöjen måste få kosta några kronor och det kan vara värt det. Att stödja det lokala fotbollslaget har alltid varit viktigt för mig. Vart jag än har bott.

Har du några kostnader som du inte vill ta bort för att det ger så mycket?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x