Torsdagstankar

Tänker

Sitter och bara funderar lite grann såhär på en torsdag. Mycket som känns bättre nu. Har mycket att skriva om på bloggen. Har massor av påbörjade inlägg, de är inte klara men påbörjade så det finns mycket som vill ut just nu.
Det är ändå intressant för det var inte så längesedan jag kände att sparandet var hopplöst.
”Sparsvacka”. Tappat motivationen.
Jag tog det lugnt ganska många dagar från bloggen efter det och la knappt någon tid alls på den. Fortsatte att läsa andra bloggar under tiden.
Kan rekommendera alla bloggar i min blogglista på höger sida i bloggen. Alla som finns där läser jag och gillar.

För cirka en vecka sedan var jag själv hemma en stund och fick riktig feeling. Började skriva på några saker som jag kände att jag ville få ut. Det resulterade i att det just nu finns över 20 påbörjade inlägg. Kul! Får se när dessa känner sig redo att komma ut.

Geohunt

Ursäkta att jag tjatar om denna appen men jag tycker verkligen att det är kul att leta skatter.
Igår var familjen hemma. En stängningsdag på skolan. Jag åkte till jobbet. Vaknade som vanligt på morgonen men eftersom jag bara hade mig själv att ta hand om så blev jag redo att åka mycket tidigare. Jag hade cirka 40 minuter att döda utöver resvägen. Jag cyklar och tog lite omvägar för att hitta skatter i appen Geohunt. Detta resulterade i en ganska schysst vinst. Jag lyckades hitta en 60 minuters skönhetsbehandling från Greatdays. Värd nästan 700kr. Det blir en klockren gåva till Mamma Betalar? som jag tror kommer bli glad. 
Det roliga är att jag nog skulle spela detta även om det inte var riktiga vinster med i spel.

Panelundersökningar

Just nu är det värsta öset på min samling med paneler till OpinionAPP.
Har många besökare som letar sig dit. Verkar populärt att testa nu.
Får nog tacka Frihetsmaskinen som har belyst ämnet och själv börjar med paneler.
Jag har kämpat på i ganska många månader och känner själv att det är kul och att det blivit lite av ett uppsving de senaste veckorna. Många undersökningar och jag har plockat ut över 400kr bara i September. Det är ändå många pengar som hamnar in i projektet GratisPengen. Portföljen kommer vara värd över 3 000kr när September är slut. Riktigt nice! Det är en kul grej med bloggen. Jag hade aldrig börjat med projektet om det inte var för bloggen och det har gett många kronor hittills. 

Blogginkomster

På tal om bloggen så har jag fått ut mina första inkomster på reklamen jag har på bloggen. Ca 550kr för Augusti. Verkar bli strax under 500 för September. Det gör helt klart också att motivationen blir högre. Kul att ni klickar på mina länkar och använder dem. Alla produkter jag gör reklam för, förutom Adsense. Det är produkter eller sajter jag använder mig av. Annars skulle du inte finnas på bloggen. Nu är ju inte detta det som är det som driver mig på bloggen men det är helt klart kul att det ger mig några slantar. Tack!

Sparsamhet

Det går sakta men säkert fram. Vi har gjort stora framsteg här hemma. Kortet dras ovanligt lite. Det man ska komma ihåg är att jag för ett år sedan bytte jobb och gick ner ganska mycket i lön. Det var helt klart värt det men det har varit en omställning och trots att vi har dragit ner på mycket konsumtion har det inte gjort att vi kan spara så väldigt mycket mer pengar. Men samtidigt har vi aldrig ”sparat” så mycket till resekontot heller. Ska bli spännande att se vart de pengarna hamnar efter vår resa i vinter. Det kommer inte gå lika mycket till resesparande. Vi har en tanke som Mamma betalar kom med häromdagen. Jag återkommer om det i ett nytt blogginlägg framöver. 

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Tack! Det värmer verkligen, mer än du anar 😃
Mvh PB?

Vår ekonomiska resa

Roligt att du är på gång igen! Alltid trevligt att läsa dina inlägg 🙂

Mvh VER

Pappa betalar?

Hej Tale Storyteller!
Jag har inga problem med det.
Tack för din kommentar.
Mvh PB?

Tale Storyteller

Hur ser du på integritetsrisken kring informationen som lämnas ut vid panelundersökningarna?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x