GratisPengen Augusti

Projekt GratisPengen

 Inlägget innehåller reklam och annonslänk från Kortio.
Nu är Augusti slut och alla undrar såklart hur det gått med GratisPengen.

Det gör jag också. Min sparmotivation är inte på topp men just GratisPengen tycker jag är riktigt roligt. Ett litet projekt som verkligen kan göra skillnad för de med sämre ekonomi. Det är så kul att det går att få in några extra pengar på paneler, cashbacksidor och återbäring på kreditkort. Detta kan säker göra stor skillnad för många familjer där ute. Det viktiga är bara att pengarna som kommer tillbaka investeras på börsen istället. Risken är annars att de konsumeras upp istället.

Hur projektet startade.

Sammanställningar och portfölj. Portföljen ligger i dagsläget på 2 556kr. Projektet har pågått i 7 månader. Inkomsterna har legat på i snitt 351kr/månad. Inte illa.
                                                                                                                                                                                                                  

Augusti

537kr in under Augusti. Rekord!!
Det blir alltid lite mer när det är månaden som Preem betalar ut bonus för de 3 senaste månaderna. Från Preem blev det denna gång 185kr.

Inga pengar alls från någon cashbacksida.

Har fått nys på en för mig ny cashbacksida. Den ger dig 100kr efter ditt första köp om du använder min länk. Bonusway. Superkul om du använder min länk. Annars tycke jag du ska fråga några vänner ifall de är medlemmar så du inte går miste om de 100 kronorna!

Panelerna från OpinionAPP gav istället desto mer. Hela 352kr. Kunde blivit över 450kr men 2 utbetalningar tar lite tid på sig och kommer först nästa vecka. De får därför hamna på September avstämningen. Har fått tips om en ny sida med panelundersökningar som hittills fungerar väldigt bra. Mobrog.com. Har redan plockat ut 50kr därifrån. Den går inte att koppla till OpinionAPP, utan du gör det från deras hemsida eller laddar ner deras egna app. Vill du ha 10kr helt gratis när du börjar med Mobrog så kan du ge mig din mail (skriv i kommentarerna eller maila mig, pappabetalar2018@gmail.com). Då bjuder jag in dig och vi får båda en tia var 🙂

Vill du testa några paneler så har jag listat 30 st på sidan Paneler som ger pengar, OpinionAPP
De som gett mest pengar är längst upp så börja med 1:an på listan och registrera dig på dem längst uppe om du inte vill vara med i så många. Jag har precis uppdaterat dem med månadens intäkter.

                                                                                                                                                                                                                  

Pengar på G som inte går att plocka ut än:

My bonus: 70kr väntar på att bli godkända.
Refunder: 183kr väntar på att bli godkända.
Cashback shopping: 100kr väntar på att bli godkända.
Bonusway: 10kr väntar på att bli godkända.
Panelerna: 1 456kr som inte är uttagbara än (gränsen för uttag ligger mellan 50-100kr för varje panel).
Preem: 34kr väntar på utbetalning.

Totalt ligger alltså 1 853kr och väntar på att få komma hem till pappsen. Jag vill ju få in dem i portföljen så de kan jobba för mig.

                                                                                                                                                                                                                  

Man kan tycka att det är små pengar att hålla på såhär men det är verkligen gratispengar för mig. Cashbacksidorna är pengar rakt ner i portföljen. De kräver bara att jag använder deras hemsida när jag ska köpa något. Inte så jobbigt.
Preem är ännu lättare, jag använder kortet och de ger cashback. Det går också att kombinera cashbacksidorna med Preems kreditkort. Bonus på Bonus.

Panelerna är det som tar lite tid, men jag använder toabesök, på jobbet är det bara jag som har rast vid en tidpunkt. Då kan jag göra några paneler och stunder då jag annars hade slösurfat eller spelat något meningslöst mobilspel.

Vill du stödja mig i ”GratisPengen” får du gärna bli medlem på dessa sidor för att själv få återbäring på dina köp. 
På denna sida får du 100kr när du gjort ditt första köp:

På dess sidorna få du en välkomstbonus på 50kr om du klickar på min länk:

På denna sida få du en välkomstbonus på 25kr om du klickar på min länk. 

Tack för din hjälp! Hoppas du kan spara några kronor på dina köp.

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Hej Anonym!
har inget minne av att någon panel bara försvunnit. Det händer då och då att de omdirigeras och försöker hitta andra undersökningar. Har inte tänkt om det är så oftare när en panel är närmare uttagsgränsen.

Tack så mycket! Och tack för din kommentar.
Mvh PB?

Anonym

Tjena! Jag har märkt att en del undersökningar försvinner när man närmar sig gränsen för uttag. Tex om jag har 48kr i en panel och det dyker upp en undersökning som ger 5kr så försvinner den när jag öppnar appen! Vet inte om detta är en slump eller om dom fular sig för att slippa betala ut men det har hänt mig flera gånger. Känner du igen detta?

Tack för en fin blogg!

Pappa betalar?

Får se om det ligger en bonus och väntar på oss också när vi kommer hem. Villa och bilförsäkring där.

Tack så mycket!
MVH PB?

IGMR

Idag trillade det in en ägarutdelning från Länsförsäkringar på totalt 750 kr för året 2017. Vi har liv- och villaförsäkringen där. Jag benchmarkade just de försäkringarna och vi har förmånliga priser. Att det dessutom trillar in pengar bara så där är ju en bonus. Tips!

Jag anmälde mig till Mybonus via dig åsså. Tack för det.

http://iblandgormanratt.blogspot.com/

Pappa betalar?

Hej!
Kul att du också testar. Det är inga jättesummor men om många år gör det skillnad. Har verkligen kollat på vad små summor kan göra på många år med ränta på ränta. Min svacka håller på att göra mig starkare. Måste bara nöta mantrat. Ränta på ränta.

Blir spännande att höra hur det går för dig framöver.

Mvh PB?

Frihetsmaskinen

Snyggt jobbat PB! Jag har också börjat lite med paneler mest för att testa bara, kanske återkommer med ett inlägg om hur det gått lite längre fram. Kul att se att det rullar på bra för dig! 🙂

Med vänlig hälsning Frihetsmaskinen

Pappa betalar?

Hej Snålgrisen!

Det är inte kul med panelerna men tycker det betalar hyffsat ok.

Det finns flera hundra butiker knutna till dessa sidor. Jag använder det främst till apoteksköp. Och kläder till barnen. Fick i fredags hem regnkläder som jag fick caschback på. Och fri frakt. Såg nu att H&M finns på refunder. Det kommer vi spara en del kronor på då vi i vanliga fall köper kläder online hos dem.

Mvh PB?

Anonym

Intressant. Har testat lite paneler men var så sjukt tråkigt och tog lång tid och gav några kronor i utdelning.

Cashback, vad är det för sorts inköp som man får bonus för? Vi handlar i princip bara mat på diverse köpcentrum, internetköp görs kanske max 1 varannan månad.

Tack för tipsen dock!

Pappa betalar?

Ja med lite tur kan det bli en månad där det rasslar till ordentligt.
Mvh PB?

Casette

Vi får hoppas på att den berömda ketchupflaskan kommer snart 😀

Pappa betalar?

Hej!
Ja det rullar på riktigt fint 🙂

Det är svårt att säga. Vissa paneler ger många enkäter vissa, inte så många. Jag är medlem i 52 paneler. På några ligger det 8kr och skräpar och på vissa 70-85kr. Många av panelerna har en uttagsgräns på 100kr. Så det krävs inte så mycket för att komma över gränsen på vissa. Har jag bara tur så skulle det kunna bli många hundralappar en månad. Har jag otur blir det väldigt lite.
Mvh PB?

Casette

Jäklar vad det rullar på med det här!

Mycket som ligger på panelerna och väntar – när tror du att du kan få loss dem stålarna?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x