Det blev rätt lugnt på börsen

Valet är över. Jag gjorde mitt i att påverka vilka som ska styra över landet. Det känns bra.
Något mer som kändes bra var att arbeta som röstmottagare. Verkligen jätteroligt jobb. Att få vara med och ge människor möjligheten att rösta, det är en grym känsla. Det är viktigt med demokrati och kul att alla tar det på allvar också.
Jag kan rekommendera alla att testa jobbet som röstmottagare. Det är lite svettigt vissa stunder och
när klockan slagit 20.00 och vallokalen stängs. Då är det hårt jobb!
Att det också ger en slant som kan läggas på några aktier i portföljen, det gör ju inget. Lutar nog åt att det blir några investmentbolag som viktas upp lite.

Valet är ovisst och det blir med spänning vi får följa vilken konstellation som får något att säga till om de 4 närmsta åren. Jag trodde börsen skulle svara negativt på den ovissa framtiden men det verkar väldigt lugnt såhär dagen efter. Vi får se om det blåser några stormar framöver eller om börsen inte bryr sig alls. Spännnade.

Trots att vårt distrikt blev klara innan midnatt, med god marginal. Så är jag trött idag. Det tog verkligen på krafterna.
Ska till Sthlm ikväll för att kika på fotboll. Första matchen för Sverige i Nations League. Bra 
avkoppling.

Har funderat lite mer på hur jag kan hitta mer sidoinkomster och hört att det också går att arbeta på högskoleprovet. Det kommer vara en söndag. Jag jobbar aldrig helger så ska höra av mig till högskolan och se om de behöver folk. Det är också ett val till Europaparlamentet till våren som jag gärna jobbar på. Har du några tips på jobba som bara görs ibland och du inte måste binda upp dig under en period?

Reklam:
Vill du ha 10kr rabatt per månad på bästa mobilabonnemanget för all framtid kan du använda min tips länk. Jag får också 10kr rabatt per månad. Vimla

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Okej, tycker ändå datorer används en hel del men det är säkert inte lika mycket som före smartphones och surfplattorna. Känns väl kanske också som att det är så mycket som löses av uppdateringar och därför blir det inte lika mycket strul för oss användare.

Anonym

Har hållit på med IT i 20 år, faktiskt ingen i bekantskapskretsen som frågar längre. Värre var det förr i tiden då IT var invecklat, t.ex med strulade ISDN-linor och annat tjafs, eller Win 3.11/95 som blåskärmade. Då hade jag nog kunnat tjäna pengar som gräs, men nu sitter alla och pillar med sina telefoner, datorns tid verkar näst intill förbi hos ungdomarna och pensionärerna.

Pappa betalar?

Hej!
Tack!
Det hade jag inte heller för ca en vecka sedan. Förra söndagen såg jag på Twitter att Farbror Fri skulle jobba med detta. Jag slängde snabbt iväg en intresseanmälan och fick svar att det fanns platser kvar. Tur för mig. Nästa gång är faktiskt redan till våren eftersom det är europaparlemnts val. Skicka ett mail till din kommun redan nu och säg att du är intresserad. Tror det är sista söndagen i Maj.
Paneler kör jag ganska hårt med som du kanske läst. Önskar jag kunde lite IT, förstår att den hjälpen kan efterfrågas en hel del 🙂
Mvh PB?

Riktigt roligt att följa dig, hade inte en tanke på att man kunde jobba som röstmottagare. Trodde det var för dom som var politiskt aktiva på något sätt. Ska komma ihåg det om 4 år 🙂
Kör med lite paneler själv för extra pengar och hjälper folk när tillfälle dyker upp med IT-relaterade problem. Ibland får man ett flak öl, ibland pengar 🙂

https://uppforsbackentillfrihet.blogspot.com/

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x