VM i Ryssland. Fantastisk resa.

Hej!
Nu är jag tillbaka efter lite bloggtystnad.

Har varit i Ryssland. Sotji!

Vilken resa det var. Tror inte Sotji är så väldigt representant för Ryssland. Mycket turism och väldigt fint. Vi var några kompisar som bodde på ett stor hotellkomplex. Typ som att åka på solsemester med Ving.

Fotboll var såklart i fokus. Sverige-Tyskland. Att uppleva en VM-match på plats är något jag drömt om hela mitt liv. Trots en snöplig förlust var det helt fantastiskt och över mina förväntningar. Jag kommer definitivt åka på fler mästerskap om Sverige tar sig vidare från kvalen i framtiden.

Just nu laddar jag för matchen mot Mexiko. Kommer bli nervöst och spännande. Hade varit kul att se även den matchen på plats men nu får jag heja med familjen från soffan istället.

Kan rekommendera alla att åka och uppleva ett mästerskap även om ni inte har ett stort fotbollsintresse. Fantastiskt med alla människor man träffar och alla är så glada och lätta att prata med oavsett nationalitet.

Det enda negativa med resan var att ryssarna är så oerhört dåliga på engelska. Det var väldigt svårt att göra sig förstådd. Tur att man kommer långt med kroppsspråk.

Ekonomiskt sett så var det en dyr resa. Att vara i landet var billigt, har inte gjort av med speciellt
mycket pengar där trots att jag verkligen inte har snålat. Flyget var den stora kostnaden.
Men det har varit värt varenda krona och denna resa är något jag aldrig kommer glömma. Kommer prioritera mer av detta i framtiden.

Nu ska jag ladda om batterierna och i veckan kommer blogginlägg om månadens sparkvot och uppdatering av #GratisPengen.

Hur upplever du Fotbolls-VM?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Ja det hade varit helt otroligt. En förlust i sista minuten var inte kul men hade någon sagt inför mästerskapet att vi nästan skulle fixa ett kryss mot tyskarna då hade jag nog tagit det och varit glad 🙂

Anonym

Förstår att det är en otroligt häftig upplevelse att se mästerskap live. Tänk vilken smällkaramell det hade blivit om Sverige hade lyckats vinna

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x