Semesterfeeling

Som jag skrivit tidigare så trivs jag bra på mitt jobb och kommer säkert vara där i många år. Men det känns så otroligt skönt att semestern börjat. Nästan 9 veckors semester. Woho!

Semester!!!

Det enda som känns lite tråkigt är att det är länge kvar för Mamma betalar? innan hennes semester börjar. Vi får vänta till v.29 innan mamsen har semester.

Vad ska vi hitta på då?

Det blir en ganska lugn sommar. Det är inte så mycket planerat för sommaren. Vilket för min egen del känns väldigt skönt. Thailandsresan i vinter tar det mesta av semesterbudgeten. Men, något ska vi ändå hitta på.

För egen del är början av semester med fotbolls-VM en riktig höjdpunkt. Jag kommer försöka se varje match, så mycket gillar jag fotboll. Men det största av allt under detta VM är att jag för första gången i mitt liv ska vara med och uppleva VM på plats. Sjukt stort, något jag drömt om i hela mitt liv. Inte #sparadkrona men så mycket #dröm och #upplevelse att det i min värld är värt varenda krona.

På Mamma betalar? sida har släkten en stuga som vi verkligen gillar att vara i. Där kan vi slappna av och verkligen njuta. Lugnt och stilla, inget fancy eller vidare hög standard. Ingen dusch osv. Det kan jag tycka är lyx ibland, att det inte är så avancerat.
Här hoppas jag kunna hänga en hel del i sommar. Men det är ganska väderberoende.

Göteborg är inbokat. Barnen älskar Liseberg. Så en sväng till Götet har vi planerat.
Vi har också lite tankar på att åka till Gröna Lund och eftersom vi bor tillräckligt nära så tar vi bara det någon dag vi känner för det och vädret är lagom bra.

Sen blir det säkerligen en hel del lek med kompisar för barnen. Någon sväng med Pokémon GO och en hel del fotbollsspelande. Grillen lär gå varm, det är en av mina favoritsysslor under sommaren.

Vad gör ni i sommar?

Har ni några allmänna tips på roliga semester aktiviteter?
Ni som bor i Västerås med omnejd, har ni några smultronställen?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x