Veckorapport v.14

Nyss hemkommen från en trevlig minisemester med familjen. Kanske skriver ett inlägg om det imorgon.
Dags att kika på hur veckan gått.
Har skett lite förändringar i veckan och jag har bestämt mig för att satsa lite mer på investmentbolag den närmsta tiden.

Vad har hänt i mina portföljer under veckan?

Lekportföljen:

Lekportföljen som är en portfölj där jag alltid lägger nya bolag först och eventuellt flyttar dem till Behåll!portföljen om de är tänkta som långsiktiga innehav.

Gjorde en del förändringar i veckan. Det innebär att det försvann en del bolag från Lekportföljen. Just nu är det bara 4 innehav med ett värde av knappt 6 000kr. Såg ut att bli en noll vecka men fredagen slutade i moll. Ni kan se portföljerna genom att klicka här.

Veckans Vinnare: Bilia 1,37% stigning. Jag tror på bolaget och kommer kanske köpa på mig lite mer om jag får möjlighet.

Veckans förlorare: Etrion backade -2,75%. Mer än halva portföljen är just nu Etrion. Så svängningarna i portföljen kommer följa Etrion till stor del.

Förändringar: Flyttat Kopparbergs, Industrivärden, Svolder och Investor till en annan portfölj.

Nysparande i Lekportföljen: 0kr

Likvida medel: 427kr

Utdelningsportföljen:

Blev en sidledsvecka. Knappt minus.

Veckans Vinnare: H&M 3,20% upp. Kul att H&M kan få vara en vinnare trots en lite småtråkig börs. Om 5 år är det intressant att se var kursen i H&M står.

Veckans förlorare: ABB och Scandic tappar både lite över 3%. ABB ska snart dela ut och i portföljen ska det krånglas med olika aktieslag osv. Bra att slippa källskatten men fattar inte riktigt kurser och olika namn och grejer.
Scandic är tuff att äga just nu. Men det kommer bli bra i slutändan 👍

Förändringar: Några nyinflyttade bolag från Lekportföljen, Kopparbergs, Industrivärden, Svolder och Investor. Plus att jag köpt in Kinnevik och Latour. Välkomna hit.
Har också sålt Hemfosa stamaktie och preff, inte för att jag inte längre tror på dem. Jag är bara inte just nu intresserad av att köpa mer och de var så liten del av portföljen.
Nysparande i Utdelningsportföljen: 0kr
Likvida medel: 15kr
Utdelning: 0kr

Belåning: 6 282kr

Disclaimer: All form av aktie/fondhandel kan leda till att du förlorar hela eller delar av ditt investerade kapital.
Ingenting du läser på min blogg skall ses som någon form av rådgivning. Jag skriver endast om min egen resa och hur jag själv tänker när jag investerar. 

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x