Mitt favoritbolag, Tele2.

Avbryter miniserien idag med ett annat inlägg. Vet inte riktigt om det går att kalla en miniserie. Kommer bli några inlägg till då det finns en del tips kvar, jag kör iaf på tills tipsen tar slut!

Vad händer i portföljen just nu då?

Jag är rätt så nöjd med den senaste tiden. Min långsiktiga portfölj ligger tyvärr fortfarande back nästan 8% men har den senaste månaden gått upp nästan 5%.
Här kan du titta på min portfölj. 

Tele2

Mitt bästa innehav är definitivt Tele2. Avkastat 53,92%, exklusive utdelning, inte illa. Den hade en liten dipp när Com Hem fusionen offentlig gjordes men har den senaste månaden lyckats stiga 11%. Den har sedan jag köpt in mig delat ut bra med pengar och avkastat bra i aktiekursen. Direktavkastning sjönk lite nu iår men Tele2 meddelade senast idag att de kommer dela ut 80% av vinsten i framtida bolaget med Com Hem. Jag tror det blir bra. Jag kommer öka framöver. Just nu är har jag stor vikt i Tele2, annars hade jag ökat i senaste dippen.

Prio 1 är att öka mindre innehav just nu. Mitt favorit bolag är iaf Tele2 och kommer säkert vara ett tag framöver.
1:a kvartalet levererade fint. Spännande år för Tele2. Är du med på tåget?
Tele2 är ett bolag som har varit med sedan jag köpte mina första aktier.

Vilket är ditt favorit bolag?

Du gillar kanske också...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pappa betalar?

Great minds think alike!

Frilansportföljen

Samma här!

Tele2 har funnits i min portfölj sedan start, jag ökade när nyheten om Com Hem kom och kommer troligen öka i framtiden, dock är jag nöjd med mitt innehav för tillfället.

// Frilans

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x